TV-viikkoni


k


Kun tässä on tullut viime aikoina tullut kirjoiteltua vakavampia, niin taas hömppää välipalaksi. Päätin listata tv-viikkoni, joka loppuu ohjelmatietojen näin tahtoessa jo perjantaina.

Olen kanavasurffailija, joten jos kaksi ohjelmaa tulee päällekkäin samaan aikaan, niin siksi ne on mahdollista listata samaan aikaan. Pidän monesti myös televisiota auki, vaikka en sitä katsoisi. Turhaa, tiedän. Mutta se on vähän niinku olis seuraa siitä, jollain tasolla se rauhoittaa, vaikka muut eivät sitä usko. Lisäksi en välttämättä katso listaamiani ohjelmia, mutta jos ehtisin ja jaksaisin, niin katsoisin.

Maanantai: TV-1 Prisma, Amerikan mantereen synty, Yleteema: Soul Deep - Mustan musiikin tarina, JIM tv Rikos: Teloituspäivä, Poliisit (kyllä suomalaiset poliisit osaavat puhumalla hoitaa asiat), TV 2: Sissi. TV 5: Täyskäännös.

Tiistai: TV 1: Generation Kill (tämä oli yllätysihastus, yllättävän hyvää draamaa Irakin sodasta, vaikka sota on vielä käynnissä), TV 2: Metsolat (Kuka nyt Metsoloita ei katsoisi?).

Keskiviikko: TV 1: Pokka pitää (Tässä on sitä luokkajutskaa, mutta hauskasti), Historiaa: Merirosvoaarteen jäljillä, TV 2: IT-porukka, Talvisota (silloin kun miehet oli rautaa), Nelonen: Nätti nakuna (jossa muuten nimestään huolimatta ei ole paljasta pintaa), YleTeema: Albert Speer: Hitlerin työkalu, Aleksander Solzhenitsyn, rajalla, Subtv: Stuck on You (roskaa, mutta onneksi aivotonta keskiviikkoväsymykseen).

Torstai: MTV 3: Teho-osasto (onneksi loppuu, väsähtänyt, uskollisuudesta katselen), Yleteema: Pilvenpiirtäjiä ja maamerkkejä, JIM D: Tohtori Jekyll ja Mr.Hyde, FST 5: Hill Street Blues (tämä on niin 80-lukua, siksi ja ensimmäinen hyvin kirjoitettu poliisisarja).

Perjantai: TV 2: Puskuri (Se nuoren kundin itseluottamus on ehdoton autoja testattaessa, vaikka sillä ei ole voinut olla montaa vuotta edes korttia), Nelonen: Hauskat kotivideot (rentoutuakin täytyy, amerikkalaisille sattuu paljon), Yleteema: Palin, halki Himalajan ja Silkkitie  (klassikkoja, jo Silkkitien kuvaus henkii mennyttä maailmaa).

Lisäksi silmäilen jokapäivä Emmerdalea ja Kauniita ja rohkeita, uutisia, milloin miltäkin kanavalta, ja usein Salattuja elämiä, juuri sen verran, että pysyn kärryillä ja tiedämme, ettei silloin näitä tarvitse aktiivisesti seurata. Yksi suuri miinuspiste muuten Ylelle. Manne-tv on ehdottomasti surkein koskaan näkemäni ohjelma. Se ei ole hauska, muuten kuin avuttomuudessaan. Juuri sellaisesta en halua maksaa tv-lupamaksuja.

Nyt kun listaamiseen päästiin, tsekkasin muuten Googleanalyticsista, millä hakusanoilla blogiini on eksytty. Tosin se on ollut minulla käytössä vasta pari kuukautta. Tässä kymmenen kärki: 1. Esa Pesonen (yllätys, olen otettu, tai sitten lukijani eivät muista blogini osoitetta), 2. Tilapäisolosuhdemuutosilmoitusvelvollinen (ystäväni Harrin kirja näyttää kiinnostavan), 3. Eversti Parker (Elvis kiinnostaa), 4. Esa Pesonen blogi (eivät taida muistaa osoitetta), 5. Pessimisti (synkkyys kiinnostaa suomalaisia), 6. Wilson Kirwa (kannattaa kirjoittaa julkkiksista), 7. Isäkompleksi (ongelmia riittää), 8. Pienikokoiset naiset (niinhän ne taitavat kiinnostaa, muistan tosin kirjoittaneeni pienistä miehistä), 9. Eppu Salminen, pituus (miten yhden miehen koko voi kiinnostaa?), 10. Anna Kontula (viime viikon kohu teki tehtävänsä).

Lopuksi vielä Janis Joplinia. Kiitos hienosta Janis Joplin -dokumentista YleTeema. To Love Somebody.

Kommentit

Suositut tekstit