torstai 1. lokakuuta 2009

Postia julkkikselle


Kaikkihan me luemme Seiskaa. Eikö niin? Ehdoton Seiskan suosikkipalstani on Postia julkkikselle. Vaikka postit olisivat toimituksen itsensä kirjoittamia, ovat postit parasta huumoria.


Moni lehti ei moiseen haasteeseen ole pystynyt lukuun ottamatta Eki-sedän palstaa Suosikissa. Minullakin on asiaa julkkiksille.


Matti Vanhanen, miksi sinä yhä vain luulet, että julkisuutta voi hallita. Sinä olet entinen toimittajakin. Miksi luulet, että toimittajat tekisivät sinusta vain sellaisia juttuja kuin itse haluat. Terveisiä Sirkalle ja onnea teille.


Mikko Kivinen, miksi kaikki sinun antamasi haastattelut kertovat laihduttamisestasi? Eikö sinulla ole muuta kerrottavaa? Näkkileipädiettisi on hengenvaarallista ja pulleat ihailijasi voivat ottaa sinusta esimerkkiä.


Kari Tapio, miksi ylistät vaimoasi kaikissa haastatteluissa, kun kuitenkin olet häntä kertonut useasti pettäneesi? Etkö kykene kertomaan näitä asioita vaimollesi ilman lehtien palstoja? Ja miksi sinun täytyy aina kertoa ryyppäämisestäsi?

Pate Mustajärvi, miksi sinunkin täytyy aina kertoa raittiudestasi?


Jippu, miksi sinun täytyy aina kertoa, kuinka surkeaa lapsuutesi on ollut? Ei se tee sinusta sen suurempaa taiteilijaa tai dramatiennea kuin muistakaan. Miksi sinun täytyy olla aina huomion keskipiste? Lisäksi Kisu on sinua parempi laulaja, vaikka yritit laulaa hänen päälleen Tartu Mikkiin -ohjelmassa.

Helenat Lindgren ja Ahti-Hallberg, miksi teidän täytyy aina poseerata alusvaatekuvissa? Ihmiset tietävät muutenkin, että olette timmissä kunnossa ikäiseksenne.


Vappu Pimiä, miksi sinun täytyy yhä vain puhua erostasi lehdissä? Miksi olet vähintään joka toinen viikonloppu iltapäivälehtien kannessa?

Jenni Haukio, miksi en ole kuullut runoilijantyöstäsi ennen kuin pistit kamppeet yhteen Sauli Niinistön kanssa?

Jutta Urpilainen, miksi pukeudut yhä vain tätimäisemmin? Olet vasta vähän yli kolmekymmentä.

Demarit, miksi esitätte pulmusia, vaikka itsekin olette saanet ay-liikkeeltä rahaa vuosikymmenet?


BB-julkkikset, miksi teidän on pakko olla julkisuudessa? BB-Niko, oletko vielä hengissä?

Tarja Halonen, miksi olet eristäytynyt linnaasi? Eikö sinun pitänyt olla kansanpresidentti ja muumimamma?

Susanna Sievinen, missä olet? Eikö sinulla ole enää mitään paljastettavaa sinun ja Janin avioliitosta tai seikkailuistasi nuorten miesten kanssa?

Susan Ruusunen, missä olet? En ole kuullut sinusta sitten rajun kolarisi parkkipaikalla.

Ike Kanerva, tekstailetko yhä? Miksi et voi tekstailla omalle vaimollesi? Näin et hänen sanojensa mukaan tee.

Mikkoset, miksi luulette, että vain te voitte olla oikeassa? Miksi tosi-tv-sarjanne kesti niin kovin lyhyen aikaa? Nina Mikkonen, miten voit puhua perhe-arvoista, kun iskit naimisissa olevan miehen? Samoin sinä Timo T.A. iskit kyntesi toiseen naiseen kun olit vielä naimisissa.

Lenita Airisto, miksi sinun pitää roikkua julkisuudessa vuosikymmenten jälkeen ja paljastaa vanhoja salarakkaita?

Vesku Loiri, miksi sinusta on tullut koko kansan Jumala? Et voi tehdä mitään väärin.


Kaikki B-sarjan julkkikset ja ex-laulajat, miksi lopulta katoatte julkisuudesta ja tulette uskoon?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sen verran hömppäpaljastuksia omasta elämästäni, että olen jälleen laihdutuskuurilla. Neljä kiloa on lähtenyt. Mutta miksi, oi miksi, miesten laihduttamisesta tehdään aina pilaa, kun naista tsemppaavat kaikki?


Tein niin kuin saarnaan. Vaihdoin Sampo-pankista Osuuspankkiin, koska haluan tukea kotimaista työtä. Rahathan voidaan tietenkin sijoittaa minne tahansa ulkomaille. Minkäänlaisia harhakuvitelmia minulla ei rahoitusjärjestelmistämme edelleenkään ole.


Osa muistaa varmaan 90-luvun grungen huippubändin Pearl Jamin. Bändi on suotta vaipunut unholaan, sillä se tekee parempaa musiikkia kuin suosionsa päivinä. Tästä biisistä on tosin jo jokunen vuosi aikaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti