sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Turhuuden presidenttejä ja nänninimijöitä


Suomalaisen oikeusjärjestelmän päätökset käyvät päivä päivältä mielenkiintoisemmaksi. Nyt hovioikeus päätti vapauttaa syytteistä ns. nänninimijälääkärin. Tämän herran mielestä lääketieteellisiin tutkimuksiin kuuluu rintojen rasvaus ja imeminen. Hovioikeus yhtyi mielipiteeseen.


Mies oli asiattomasta toiminnasta saanut jo varoituksia, mutta sekään ei hovioikeuden päätä kääntänyt. En ole nainen, mutta luulenpa, että näitä paidanpoistattajalääkäreitä riittää. Voiko mikään olla halpamaisempaa kuin käyttää hoitosuhdetta hyväkseen likaisten fantasioidensa toteuttamiseen. Jos tämä kyseinen lääkäri ei voi itselleen mitään, hän on itse hoidon tarpeessa, eikä hänen tulisi toimia muiden hoitajana.Jos uutiset käyvät edellä mainitun lailla päivä päivältä uskomattomimmiksi, niin tämä EU-presidentin valinta on turhuutta parhaimmasta päästä. Kukaan ei oikein tunnu tietävän, mitä presidentin pitäisi tehdä, mutta sellainen halutaan väen väkisin. Suomalaiseen tyyliin uskotellaan, että Paavo Lipposella olisi jotain mahdollisuuksia kyseiseen virkaan. Miksi ylipäätään vanhoille poliitikoille pitää luoda näitä taatavirkoja. Eikö Gasprom enää työllistä niitä?Ilmeisesti EU-presidenttiä halutaan yhteiseksi keulakuvaksi, vaikka EU natisee liitoksistaan. Itäeurooppalaiset halusivat ensiksi EU:n hinnalla millä hyvänsä, mutta ovat nyt hankaamassa kaikessa vastaan. EU tekee myös itsensä naurettavaksi näillä Makedonian kieliriidoillaan ja varsinkin jos Turkkia ollaan hyväksymässä jäseneksi. Maan, joka sortaa avoimesti kurdivähemmistöään. EU on päivä päivältä enemmän kuin Kansainliitto, tuo YK:n hyödytön edeltäjä.Mutta tämä turhuuden presidentti mitä todennäköisemmin tulee. Suomessa olisi yksi sellainen jo valmiina, jolla ei ole enää valtaa eikä virkaa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Suomalaiset eivät tunnu sitten koskaan oppivan suhtautuvan seksiin luonnollisesti. Nyt riidellään siitä, kummat saavat kirjoittaa seksistä, nais- vai mieskirjailijat. Siinä suhteessa olen kyllä Lasse Lehtisen kanssa samaa mieltä, että kun mies kirjoittaa seksistä, se on jotenkin automaattisesti halpamaista ja likaista jallua, mutta kun naiskirjailija tarttuu aiheeseen, on hän vähintäänkin syvämietteinen sankaritar.


Harvasta aiheesta suomalainen suuttuu, mutta kun kossuun ja kaljaan kosketaan, niin johan alkaa tapahtua. Hartwall siirtää Lapin Kullan tuotannon Torniosta Lahteen. Itse en itkisi kuin Tornion työpaikkojen perään. Minusta Lapin Kulta on heikointa suomalaista olutta. Eikä se itse asiassa ole edes suomalaista olutta kun Hartwall omistavat ties ketkä.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nyt kun Marge Simpsonkin on jo poseerannut Playboy-lehdessä, niin tässä poseeraan itse Simpson-hahmona. En tosin ainakaan vielä Playgirl-lehdessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti