maanantai 10. toukokuuta 2010

Ärsytyksen aiheita 10.5.2010


Olen kävelevä ärsytyksen aiheiden kerääjä ja taatusti myös ärsytyksen synnyttäjä. Tässä tällä hetkellä ärsyttäviä asioita.Nämä ovat muuten pieniä murheita elämässä, mikä sekin on ärsyttävää. Eli ei tarvitse sanoa, etteikö sinulla todellakaan ole isompia murheita elämässäsi. Minulla on ja ei ole.

--------------------------------------------------


Jyrki Kataisen "isänmaallisuus". Jyrki ja muut kokoomuslaiset heittävät hanakasti talkooromantiikkaa kehiin samoin kuin sotien ajan yhteishenkeä. Heräisittekö tähän päivään?Kepulaiset, jotka kuvittelevat olevansa isänmaan asialla, vaikka puoluetoimisto on ratsattu kuin mafian solu.Kun eduskunnassa ei saa kansanedustaja kulkea paitahihasillaan, eikä tykittää nuuskaa. Ei edes baskeria saisi pitää siellä.Kun Suomessa erään puolueen uuden nousun airueeksi on listattu uusi hiustyyli.


Samat jutut lehdissä. Nettiaika on ainakin yhdessä paha. Lehdet kopioiva toisiltaan juttuja, sama koskee jopa televisiotakin. Kun isompi vie pienemmältä ei "muisteta" edes kertoa, kuka asiasta kertoi ensimmäisenä. Tilaan heti sen lehden, joka kehuu olevansa tutkivan journalismin asialla.


Keskiössä -sana. Se, joka on tuon keskiössä sanan takana, voisi lähettää jonnekin kauaksi. Raju -sana median hardcore-käytössä pännii myös.


Facebook-jahtaus. Onko  todellakin niin, että facebook on maailman pahin asia tällä hetkellä. Sama koskee googlea. Kuka edes pakottaa käyttämään googlea, on niitä muitakin hakukoneita. Sama koskee facebookia. On niitä muitakin yhteydenpitovälineitä.Nettikirjoittelijoiden halveksujat. Itse olette vessanseinätöhertelijöitä.Hesarin jutussa mainittu suomalaisnainen, joka kyllä tulee Ghanasta leikkauttamaan lapsensa suomalaisessa sairaalassa, mutta ei maksa tänne veroja.


Ne isovanhemmat, jotka kehuvat haastatteluissa lastenlapsensa olevan silmäteränsä ja tärkeintä elämässä. Olisiko Suomessa vähemmän onnettomia ihmisiä, jos myös omiin lapsiin olisi kiinnytty.Kaupat, jotka kertovat valikoimansa olevan lakon takia puutteelliset, vaikka hyllyt pursuavat tavaraa.


Kotikatu -sarja ei ole edelleenkään palannut tilaan ennen mullistuksia.Suomen huippumallit- tv-sarjasta pudotettiin heti mielenkiintoiset tytöt.


Kreikkalaiset, jotka osoittavat mieltään, kun heiltä viedään toisten rahoilla saadut edut.


Ike Kanervan tekstailu nuorille naisille, jonka uutisoinnille saisi tulla jo loppu.Vesa Keskisen naisseikkailut kolmannessa maailmassa.Matti Vanhasen kärkkäys lähestyä naisia sähköpostilla.


Kun kevään kohutuimpia kirjailijoita ovat näyttelijät.Sirkka Mertala, jota ei ole näkynyt Matin käsipuolessa.Janne Katajan talon homeongelmat.


Koirat sairaiksi jalostaneet ihmiset.


Ja lisää seuraa....joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti