sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Tilastoja ja kuva vuosien takaa


Google tarjoaa meille monenlaista.  Yksi Googlen mielenkiintoisista värkeistä on tilastointityökalu Analytics. Olen käyttänyt sitä maaliskuusta 2009. Tässä hieman tilastoja blogini osalta.Blogiini on tehty noin 19 000 käyntiä ja yksittäisiä käyntejä noin 13 000. Eri postauksissa on käyty noin 36 000 kertaa. Keskimäärin blogissani on viihdytty minuutti ja noin puolet on päättänyt lähteä samantien. Eli kiinnostavuusarvoa voisi jotenkin kohottaa.


Ylivoimaisesti eniten on blogissani käyty Suomesta, sen jälkeen Ruotsista ja Isosta-Britanniasta. Mutta onpa blogissani käynyt jopa Ruandasta. Suomessa neljän kärki on Helsinki, Vantaa, Oulu ja Lahti. En ole siis jäänyt täysin pääkaupunkiseudun armoille.Lähes puolet on tullut hakukoneen eli Googlen kautta. Eniten on haettu hakusanoilla Esa Pesonen ja Esa Pesonen blogi. Eli ei ole eksytty täysin summittaisena. Tuosta Esa Pesosesta ei tietysti tiedä, onko haettu alunperin muita Esa Pesosia. Anette Latva-Piikkilä -fanit ovat myös löytäneet sivuilleni. Ilmeisesti olen kirjoittanut jossain vaiheessa hänestä. Muilta sivuilta sivuilleni on tultueniten Vuodatus.netin kautta sekä omien kotisivujeni. Facebook on myös kovassa nousussa.Suosituimmaksi postauksekseni on osoittaunut Pieni mies isossa maailmassa, Kirjailijakierroksella Helsingissä, Kent Hartwall-areenalla ja PMMP Tavastialla. Keikka-arvioini ovat muutenkin olleet luettuja eli pitäisikö tässä sitten muuttua rock-blogiksi. Eli lähetelkää lippuja keikkajärjestäjät.

______________________


Tässä kuva minusta noin kymmenen vuoden takaa. Enpä uskoisi itsekseni. Näytän tuossa jotenkin ylimieliseltä, vaikka todennäköisemmin olen tuossakin kuvassa vain kuolemanväsynyt.-----------------------------------


Jos teitä kiinnostaa muuten BB-julkkisten arki, niin tässä olisi linkki viime vuoden kilpailijan Iidan blogiin. Jollain kummalla tavalla tämä blogi on viihdyttävä.


----------------------------------


Suuri helpotus, että Victorian ja Danielin häät ovat ohi. Julkisuusvyörytys meni aivan liian pitkälle. Tosin joidenkin ihmisten elämässä häät tuntuvat olleen suurempi tapaus kuin omien sukulaisten häät.


-------------------------------------


Sitten vielä hieman kirjallista asiaa. Lupauduin kirjoittamaan Helsingin Pitäjän Historia -kirjasarjaan lapsuudestani ja nuoruudestani Korsossa. Vielä en oikein tiedä, mistä aloittaisi, mutta mahdollisuus on kuulemma kirjoittaa kaunokirjallisella otteella. Se saattaisi luonnistua minua parhaiten.

------------------------------------------Syksyltä odotan lokakuuta. Osallistun nimittäin Suomen ja Venäjän väliseen kulttuurifoorumiin Hämeenlinnassa. Saa nähdä, miten käy, mutta parhaassa lykyssä minun voi olla mahdollista julkaista runojani myös Venäjällä. Se olisikin hienoa, markkinathan siellä ovat huomattavasti suuremmat kuin Suomessa.

______________


Annoin myös tässä hiljattain blogihaastattelun. Uskokaa tai älkää - pesäpallosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti