perjantai 9. heinäkuuta 2010

Tepastelua Porvoossa


Porvoo on Suomen kauneimpia kaupunkeja Naantalin kanssa. Ikävä vain, että Porvoo on komeillut otsikoissa negatiivisten asioiden tiimoilta. On surkeaa taloutta ja kirkonpolttajaa.


Tosin jos Porvoon vanhan kaupungin korkeaa hintatasoa ajattelee, niin rahat eivät taida sitten valua kaupungin kassaan kuitenkaan. Mutta kuntien kassathan ovat tunnetusti pohjattomat.Viimeksi Porvoosta kuulimme tämän mäkkäriampumisen, joka kuvastaa suomalaisten henkirikosten sattumanvaraisuutta ja järjettömyyttä. Ihmiselämä on hiuksen hieno. Hetken saatat olla elossa elämäsi voimissa, mutta sitten hetken päästä jo kuollut.


Kaikesta huolimatta teimme päiväretken Porvooseen alkuviikosta, mäkkäri tulee onneksi kierrettyä muutenkin kaukaa. Eikä minua edes kiinnostaisi lähteä minnekään "murhaturistiksi".Ja kuuma muuten oli.


Tässä kuvia.Tämä on näitä klassisia Porvoo-näkymiä.Vähän näyttää Porvoonjoki olevan matalalla.Tässä asusteli Aleksanteri I Porvoon valtiopäivien aikana silloin kauan, kauan sitten.Porvoostakin löytää vähemmän esteettisiä näkymiä kun oikein etsii.Tuo mäki se jo ottaa kunnon päälle vanhaa ihmistä... maanantai-tiistaiyön mäkkäriampumisten jälkeen tv-kuvausryhmät olivat ehtineet jo tiistaiaamupäivällä kirkon ympärille janoamaan tavishaastatteluja ampumisista.Näihin Porvoon vanhan kaupungin pikkukatuihin en kyllästy koskaan.Vanhat rautatierakennukset kuuluvat aina suosikkeihini.Toripäivä.Saviset Etelä-Suomen joet ovat minusta kauniita. Kuten Porvoonjoki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti