perjantai 21. tammikuuta 2011

Kaksi rakkautta


Viihdemaailman seuraajille on parina viime viikkona riittänyt seurattavaa Vesa Keskisen ja Hamamat-morsion suhdekiemuroiden seuraamisessa. Hamamat kun otti ja lähti väitetyn kastikeriidan takia Tampereelle. Viimeisimmän tiedon mukaan Hamamat kuitenkin löytyi kotimaastaan Ghanasta.


Jostain syystä jäin koukkuun Hamamat-draamaan. Maikkarin nettisivusto palvelikin epätietoista kiitettävällä tarkkuudella. Mutta kun katsoo tämän Vesa Keskisen videohaastattelun, on vaikea uskoa, että kyse on pelkästä kastikkeesta. Sen verran huonossa kunnossa mies on, eikä pelkästä rakkaudesta.


Vesa Keskiselle on nostettava hattua hänen ainutlaatuisesta kyläkaupastaan, mutta nyt vaikuttaa siltä, ettei mies oikein enää tiedä, mitä on tekemässä. Vesan ystävän Danhammerin haastattelu antaa kuvan Hamamatista ennemmin hemmoteltuna häkkilintuna kuin edes vähän tasa-arvoisena kumppanina. No, ilmeisesti Hamamat löysi nyt kuitenkin tiensä "vapauteen".


Olen jäävi neuvomaan ketään ihmissuhteissa, mutta kaiken perusteella on selvää, ettei tämä Hamamat taida edes pitää Keskisestä, kun katoaa, ja lyhyesti vain miehen kanssa suostuu rupattelemaan ja ilmoittelemaan menemisistään. Keskisen kannattaisi hoitaa itsensä kuntoon ja unohtaa naiset vähäksi aikaa. Jos hän ei rauhoitu, alkavat hänen suhdekuvionsa muistuttaa pikkuhiljaa Matti Nykäsen suhdekuvioita. Matti tosin on nyttemmin rauhoittunut.


Hamamatin äkillinen uskonnollisuus musliminakin ja kieltäytyminen seksistä ennen avioliittoa tuntuu sekin hieman hämmentävältä. Ainakaan Suomessa musliminaisia ei näe seksikkäissä minihameissa, millaisissa Hamamat Tuurissa sipsutteli.


------------------------


Toinen viihteestä kiinnostuneita suomalaisia hämmentänyt, väitetty lemmenpari, on Katri Helena ja hänen nuori "kalakaverinsa" levymoguli Tommi Liimatainen. Ikäeroa parilla on noin 30 vuotta. Ensimmäinen julkkispari olisikin laatuaan. Vanhempaa miestä ja nuorempaa naista löytyy sitäkin enemmän. Tämänkaltainen pari hämmentää erilaisuudellaan ja siksi kalakaverit ovatkin pysyneet lööpissä jo koko viikon tanakasti.


Pettymys olisi suuri, jos nyt paljastuisikin, ettei heidän välillään olekaan mitään. Yllättänyt en olisi siitäkään, että parin kalakaveruus paljastuisi markkinointikikaksi. Vaikea kuvitella Katri Helenaa puumana. Hannele Lauri kun olisi ensimmäisenä tullut mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti