sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Pääministeri on liian hot!


Tämän viikon epäkiitollisen kohujulkkiksen tittelin sai kantaakseen K-ryhmän toimitusjohtaja Matti Halmesmäki. Paljoahan tässä ei tarvitse enää kohun kokonaiskuvaa toistaa. Kysehän oli pääministeri Mari Kiviniemen vartalon ihannoinnista, johon muistettiin vetää mukaan vielä Vladimir Putinin viipyilevät katsee Marin kropassa. Olisi kuulemma Karjalakin saatu ilmaiseksi takaisin.


Olisiko Halmesmäki sitten antanut Marin vaihdossa?


Ja kyllä, Mari on edustavannäköinen nainen, siitähän ei pääse mihinkään. Ja myös edustavasta naisesta valta tekee kiinnostavamman, niin kuin miestenkin kohdalla tapahtuu. Kerta toisensa jälkeen ihmettelen kuitenkin toimitusjohtajien ja muiden alfaurosten (ainakin omasta mielestään) rohkeutta sovinistilta viittaviin letkautuksiin. Ukoilta on tainnut unohtua, että nyt ei oltu kavereiden kanssa saunakaljoilla, joihin tuollaiset kommentit kuuluvat tietty ihan luonnollisena asiana.


Jos itse olisin pomo, miettisin tarkoin sanani kaikissa sellaisissa tilaisuuksissa missä tietäisin toimittajia olevan paikalla. Varsinkin kaikki tasa-arvoon ja naisiin liittyvä vitsinveistely kannattaisi unohtaa. Mutta nämä herrat letkauttelevat ja vieläpä ilmeisesti ihan selvinpäin. Jos huumoria haluaa vääntää, kannattaa tehdä se valkoihoisista heteromiehistä. Siitä ei kukaan pahastu. En ole ko. tilaisuuden uutisointia rivistä riviin lukenut, mutta ilmeisesti heppu oli vitsaillut kaikesta mahdollisista henkilöistä maan ja taivaan väliltä, myös miehistä.


Mutta Kiviniemen kohdalla sävy oli seksistinen, siitä K-pomo ei mihinkään pääse, vaikka puolustajia on ilmestynytkin harvinaisen paljon, mutta kuka nyt ei haluaisi olla päivittäistavaraketjujen kaveri. Hehän tuovat sekä työpaikkoja että myös mediaankin silkkoja mainostuloja.


Huumori on vaikea laji ja tänä päivänä tosikkoja on joka paikka täynnä, joten parempi olisi, ettei mitään julkisia tilaisuuksia lähtisi huumorilla piristämään. Suomi on iloton maa, jossa herjan heitto kuuluu vain luotettuun kaveripiiriin.


Mitä tulee Kiviniemeen, ei hän ole tuntunut kiusaantuneen kroppansa saamasta huomiosta. Thaimaan reissullakin tepasteli bikineissä, vaikka taatusti tiesi tulevansa bikineissä ehkä kuvatuksi. Kiviniemen kropan ihailu alkoi jo siitä puoluekokouksesta kun hänet valittiin puheenjohtajaksi. Kumma kyllä, ei häntä ennen pääministerin pestiään minään seksin ylipapittarena pidetty kuten häntä nyt tunnutaan pitävän.


Mutta oli sitä kuinka huumorintajuinen tahansa, jossain vaiheessa huumorinkin rajat tulee vastaan. Tai sitten suomalaiset miespoliitikot ovat niin epäseksikkäitä, ettei heistä mitään Marin kaltaisia seksisymboleita saa.


Vai onkos sillä Kataisella nyt arvon naiset sitten kivannäköinen peppu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti