torstai 10. helmikuuta 2011

Vitutuskirjat nyt yksissä kansissaTiedotteen ei tarvitse olla tylsä. En ole Gummeruksen palkkalistoilla, mutta heidän tiedotteitansa lukee mielikseen. Olisipa tällaisia saanut itsekin tehdä.


Nyt vituttaa enemmän kuin koskaan
Pasan ja Atpon kulttimaineeseen noussut Eniten vituttaa kaikki -trilogia on juntattu vihdoin näyttävästi yhteen pakettiin. Suuri suomalainen vitutuskirja (Kani) sisältää vanhojen, osuvimpien vitutusten lisäksi myös läjän uusia vittumaisuuksia. Twitter, lottoajat, tv-lupa, mokkula, ryhmäliikunta, läskit Idolsissa – nyt vituttaa todellakin kaikki.Suuri suomalainen vitutuskirja sisältää yli kaksituhatta vitutuksen aihetta. Vittumaisuudet on kategorisoitu eri aihealueisiin, jotta tämä kaikkialla läsnä vellova tunnetila olisi helpompi jäsentää. Tämä suomalaiseen mielenlaatuun sopiva perusteos ansaitsee paikkansa jokaisen suomijuntin lastulevykirjahyllyssä. ”Kansallisvitutuksemme on ylpeys. Leveillä ei saa. Kansallisylpeytemme taas on vitutus. Suomalaista kuuluu vituttaa ja elämän olla ankeaa”, Pasa ja Atpo toteavat.

Yksi ylivoimaisesti vittumaisimmista aiheista ovat ihmiset. Miehet, naiset, lapset ja vanhemmat, teinit, eläkeläiset ja maahanmuuttajat – suurin osa porukasta vituttaa niin, että kypärä tärisee.

Kellonajan kyselijät:
”Miks vitussa ihmisten pitää osoittaa rannettaan, kun ne kysyy, mitä kello on? Joo, urpo, mä tiedän kyllä, missä mun kello on. Missäs on sun? Entä osoitanko mä pallejani, jos kysyn missä on WC?!?”

Eikä vähemmän vituta ihmisten ulkonäköön (rumuus) tai luonteeseen (valittajat ja luuserit) liittyvät seikatkaan.

Jenkkakahvat:
”Vittu mikä nimi läskille! Jos tyyppi jenkkaisi tai kahvaisi, ei sillä varmasti olisi ihraa pitkin vyötäröä!”

Talous ja työ vituttaa aivan varmasti kaikkia, ja opiskelu se vasta paskaa onkin. Toisaalta ylipäänsä elo ja arki kaikkine superfoodeineen, kesäkukkineen ja pakettimatkoineen on melko armotonta vitutusta ihan aamusta iltaan.

Loppiainen:
”ONKO TÄÄ NYT SE VITUN PULKKAMÄKIPÄIVÄ!!!”   

Kulttuuri ja viihde sisältävät paljon asioita, jotka ovat oikein huolella päin vittua. Media, musiikki, taide ja kirjallisuus ovat todella vehkeestä. Homoja ovat HIFKin pelaajat, Hjallis niiden sponsorina sekä Ismo Alanko.

Peter Nymanin uutisankkuruus:
”Onpa helppoa katsoa uutisia vakavalla naamalla, kun tollanen svanttepetteri-pelle länkyttää ja änkyttää telkkarissa. Toisaalta, kymppiuutisten journalismin tason tuntien naurua saa pidätellä joka tapauksessa.”

Gummerus:
”Syntyessään 1840 lafkan perustaja, Kaarlo Jaakko Gummerus, oli vielä autuaan tietämätön siitä, millaista paskaa pulju sittemmin tulisi julkaisemaan.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti