keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Hakkarainen ja neekeriukot


Ei viikkoa ilman Hakkarais-uutista.


Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on taivaanlahja. Nimittäin perussuomalaisten inhoajille. Hän on näyttänyt jo kauan ennen vaaleja mainitun rasismikortin toteen, ja kuinka persu voi olla sivistymätön rasisti. Juuri näinhän me sanoimme, vastustajat sanovat. Nyt sen sitten näitte, että Suomen kansa on rasistista ja junttia ja että suvaitsemattomuus valtaa Suomen, he tarkoittavat sanoa. Me siedämme muiden kulttuurien ikävätkin puolet, mutta emme kotimaisia rasistijuntteja, he eivät sano.Tehdään listaus. Hakkarainen on uutisoinnin mukaan sanonut jo kaksi kertaa sanan neekeri(ukko) ja käskenyt neekeri(ukot) metsätöihin ja haluaa pullomahaisia naisia ja lapsia Afrikasta Suomeen sekä neekeriukot torin laidalta norkoilemasta pois.


No, tosiasiassa siellä torinlaidalla on kesäisin kotimaistakin kaljan kittaajaa ja siinä Hakkarainen on oikeassa, että norkoilu tekee kenellekään hyvää. Sitä Hakkarainen ei taas ole sanonut, että työn saanti on joskus kiven alla kotimaistakin tekoa olevalle. Kukaan ei kyllä muista, että joka syksy myös suomalaisia työttömiä usutetaan marjametsään sekä muihin raskaisiin ja ikäviin hommiin.


Ai niin, onpa uskovainen Hakkarainen ehtinyt vetää kahden päivän putken baarissakin.


Teuvon avulla persutkin saavat pestyä kasvojaan rasismihiestä julkisuudessa. Hakkaraisen puheet ovat antaneet Jussi Halla-aholle ja muille framilla olleille maahanmuuttajakriitikoille hengähdystauon. Jussi kun on aikaisemmin vastannut ykkösinhokin roolista. Halla-aho vain sattuu olemaan koulutettu tohtorisihminen, joten Hakkarainen sopii nyt paremmin kantamaan junttirasistin kaapua julkisuudessa. Halla-aho jopa kirjoitti pohjan viime tietojen mukaan persujen julkilausumaan rasismia vastaan. No, kaikki on mahdollista. Hakkarainen ei ole myöskään yhtä herkkähipiäinen kuin Halla-aho ja antaa medialle (odotettuja) lausuntojaan kerta toisensa jälkeen.


Loppujen lopuksi Hakkarainen on paljastanut vain oman tietämättömyytensä ja ajattelemattomuutensa. Itse en kehuisi, että oma maailmanseuraamiseni on jäänyt kansakouluun ja että käytän siellä oppimiani asioita yhä kaiken ajatteluni pohjana. Kyllä nyt ihmisen täytyisi vähän aikaansa seurata. Mitä ilmeisemmin maalais-Hakkarainen ei ole koskaan edes elänyt ulkomaalaisten keskuudessa vaan toimii kuulopuheiden varassa. Pääkaupunkiseudun lähiöistä kyllä löytyisi niitäkin, jotka ovat nähneet eri kulttuurien hyvät ja huonot puolet.


Siitä Hakkarainen ei voi kiemurrella ulos, että kansanedustaja ei voi sanoa ja käyttäytyä miten tahansa, ajatteli sitten miten tahansa.Tosin en usko, että Hakkaraista torumaan lehtien toimesta kuskattu Jani Toivolakaan poliittisella osaamisellaan häikäisee. Hän sattuu vain edustamaan kahta eri vähemmistöä ja on näin ollen käyttökelpoinen hahmo medialle.


En oikein osaa sanoa, mihin tämä Hakkarais-saaga johtaa. Hän on eräänlainen politiikan Matti Nykänen, kaikki on mahdollista. Ennen kaikkea hän on politiikan monialaviihdyttäjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti