maanantai 25. heinäkuuta 2011

Lepää rauhassa sinäkin, Amy WinehouseVälillä elämä on kuolemista. Niin lähti viimeiselle matkalle myös aikamme lahjakkain soul-laulaja Amy Winehouse. Amy lähti 27-vuotiaana niin kuin moni muu muusikko, mutta vaikea sanoa, lunastaako hän paikkaansa siinä "kaksseiskakerhossa", johon häntä on yritetty jo luokitella.


Jotain koskettavaa kuitenkin oli siinä lehtijutussa, jossa Amyn kerrottiin sanoneen äidilleen viimeisiksi sanoiksi: "Rakastan sinua."  Niin, rakkaus ei aina riitä, silloin kun vastassa on viina ja huumeet. Raskaasti käytettynä niitä on kovin harva voittanut.


Winehouse kertoi myös jossain haastattelussa haaveilevansa perheenäidin elämästä. Hän tiesi itsekin, kuinka mahdoton tuo ajatus hänelle varmasti oikeasti oli. Elämä on kyllä armotonta, niin moni havittelee kuuluisaa taiteilijanelämää, mutta sellaiseksi päässeet haaveilevat tavallisesta elämästä, johon ei oikeasti ole enää paluuta.


Toivoa sopii, että Amysta muistettaisiin musiikki tulevaisuudessa, toilailut ja sekoilut unohtuvat muutenkin, kun niille ei ole enää Amysta tekijää. Uudet tekijät niille löytyvät joka tapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti