torstai 21. heinäkuuta 2011

No nyt se Prinssi tuli sitten Suomeen


Prince eli taiteilija joka tunnettiin ennen nimellä Prince on nyt sitten ilmeisesti oikeasti tullut Suomeen.


Ymmärrän, että kaikki eivät halua tulla kuvatuiksi, mutta jotain ylimielistä on siinä, että ukko saapuu vain hetkeä ennen keikkaa Suomeen, piilottaa itsensä vilttiin ja painelee Areenalle. Näyttäytyisi nyt edes faneilleen kunnolla. Haastattelujen antamisesta on huolehtinut jo puoli Princen hovillista, mutta mies tuskin itse haastatteluja antaa.


En halua loukata miehen faneja, mutten itse ole ymmärtänyt, mistä mies on saanut neron maineen. Eivät hänen laulunsa heikkoja ole, mutta mielestäni mustan musiikin tekijöitä löytyy parempiakin. Tosin ehkä vain historiasta.Prince kyllä osaa diivailun orja-tatuointeineen (miljonääri kun piti itseään levy-yhtiön orjana) ja muuten. Viimeiset suuret biisit taitavat olla vain siellä parinkymmenen vuoden takaisissa ajoissa. Kuten tämä Sinead O´Connorin laulama Princen laulu.


En voinut laittaa alkuperäistä kun yhtään säällistä Youtube-videota en mieheltä löytänyt. Syynä ilmeisesti ihmisten kommenteista päätellen, että Prince ei halua musiikkiaan Youtubeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti