torstai 18. elokuuta 2011

Oi tätä ihanuutta! Vauva!


Oi tätä ihanuutta!


Prinsessa Viktoria on raskaana Ruotsinmaalla. Ja suomalaisetkin haukkovat henkeään mukana Viktorian odotuksessa. Voi miten ihanaa, nytkö se siten tapahtui. Kyllä tätä on odotettu!Tähänkään iloon en pääse mukaan, niin kuin en pääse moneen muuhunkaan yhteiseen iloon. En ymmärrä, miksi minun pitäisi olla innostunut, jos Viktoria saa lapsen. Niin saa moni muukin ja sitä ei voi huomaamatta ja kuulematta. Sen verran kovaa mekkalaa lapsista ja varsinkin vauvoista nykyisin pidetään.


Eniten minun käy sääliksi näinä vauvahuuman aikoina sellaisia, jotka haluaisivat vauvan, mutta eivät sitä saa. Joko sen takia, ettei pariskunta saa yhteisiä lapsia tai sellaisia, jotka eivät löydä edes kumppania lapsen tekoon. Naiset voivat käydä spermapankissa, mutta lasta haluavilla miehillä ei ole edes sitä mahdollisuutta, jos kumppania ei löydy.Minulla itselläni nämä vauvahommat ovat yhä kaukaisempi asia. Nyt kun en edes ole pysyvässä parisuhteessa. Vauvat ovat toki söpöjä, sunnuntain Hesarissa lempilukemistoani on vauvakuvien osasto, täytyy olla aika kovasydäminen ihminen, jos ei siedä vauvoja.


Mutta en kyllä usko, että minusta koskaan tulee isää. Tai jos tulee, niin ei välttämättä sellainen, joka on paikalla. Olen aika vakuuttunut, että tulen pääosan elämästäni elämään yksin, halusin sitä tai en. Eipä tällainen puoliboheemi tyyppi, kuten minä, ole oikein naisten silmissä näinä aikoina enää edes sopivaa isämateriaalia. Eikä minulla varsinaisesti edes ole ollut koskaan vauvakuumetta. Lapsen saaminen on jopa pelottava ajatus.


Vauvahuumassa on jotain samaa kuin hääsekoiluissa nykyään. Vedetään siis rajusti yli. Jokuhan tutkija kirjoitti, että vanhemmat kerjäävät lapsiltaan rakkautta ja hyväksyntää ja kakarat terrorisoivat perheessä, miten lystäävät. Sekin kertoo vain siitä, että nykyisin sitä rakkautta ja hyväksyntää on kerjättävä kaikilta, kun mikään ei ole hyvä.


Siitä kai lapsenpalvontakin juontaa joillakin juurensa. Todettakoon nyt tähän loppuun, että osa osaa suhtautua vauvoihinsa järkevästi, eikä lähettele tonttulakkiin puettua vauvaansa joulukorttikopioina puolelle Suomelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti