sunnuntai 11. syyskuuta 2011

En halua nähdä naapureitani alasti


Tämän päivän Hesari kirjoitti uudesta ilmiöstä. Ihmiset nimittäin latailevat itsestään alastonkuvia nettiin alastonsuomi ja muille vastaaville sivustoille.


Hulluhan tämä maailma on, että yksityisyyden menetystä pelätään enemmän kuin mitään muuta, ja sitten jotkut laittavat alastonkuviaan nettiin. Eihän hommassa sinänsä pahaa ole, kai se jokaisen oma asia on. Niinhän ne nuoret äiditkin kuulemma latailevat tissikuviaan nettiin, joten miksi ei kai sitten muutkin. Kohta kai työpaikkahakemukseenkin vaaditaan jo alastonkuva itsestään.


Eipä ihmiset taida kainostella enää omaa kroppaansa, kun jutun mukaan niitä kuvia laittelevat muutkin kuin kauniit ja hoikat. Sinänsä tietysti positiivista, että julkinen alastomuus on sekin nytten tavisten hallussa taas. Itse kyllä jättäisin kuvat laittamatta, mutta tuskin sieltä miesten kuvia hirveesti etsitäänkään. Olen sen verran estynyt, että jos alastonkuviani olisi netissä, olisin taatusti vain kauhuissani ja niin varmasti kuvien katsojatkin.


Eniten kuviaan kuulemma laittelevat naiset, mitä kai voisi pitää yllätyksenä. Ja naisten entiset kumppanitkin latailevat exiensä kuvia kostoksi. Mitähän kaikkea ne ihmiset makuuhuoneessa puuhaavatkin, itse en ole koskaan sinne ainakaan kameraa vienyt.


Tässä jutussa epäiltiin, että alastonkuvien latailu nettiin olisi jonkinlaista vastalausetta pornoteollisuudelle. En kyllä jaksa uskoa siihen, jotkut ihmiset kai vain nauttivat siitä, että saavat huomiota. Tällaisilta alastonkuvasivuilta kun tuskin edes aina saa positiivista palautetta alastonkuvilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti