maanantai 5. syyskuuta 2011

Lopettakaa ruikutus, ja hakekaa nainen vaikka ulkomailta miehet!


Yksi lehtien säännöllisesti toistuvia jutunaiheita ovat naisenpuutettaan itkevät miehet tai aihetta sivuavat tutkimukset, kuten tässä uutisessa. Ja älkää nyt veljet luulko, etten ymmärtäisi tuskaanne, mutta silti...


Jos juttuja on uskominen, Suomessa naiset joko eivät vain anna tai sitten eivät suostu edes seurustelemaan. Miehet ovat juttujen mukaan aina siistejä, joskin tavallisen oloisia miehiä, eivät edes juoppoja. No, tietysti voimme ajatella, kuinka kiinnostava on siisti ja hiljainen mies naisen mielestä. Juopossakin sentään on äksöniä.


Ja kysymys kuuluu, kuinka ronkeleita nämä juttujen miehet itse ovat. Itse he kertovat luonnollisesti, että eivät ole. Jos nuoret naiset ovat nirsoja, joku vanhempi nainen voisi hyvinkin ymmärtää jo miestä ja tämän puutteita elämänkokemuksellaan paremmin. Jos itse on lihava, on taviksena turha haaveilla hoikasta ja seksikkäästä naisesta. Ja toisaalta jos mikä tahansa käy, naiset aistivat epätoivon, ja ovat entistäkin vähemmän kiinnostuneita.


Jo se on pelkästään fakta, että naisia ei riitä kaikille miehille. Miehiä syntyy enemmän ja vaikka heitä kuoleekin naisia enemmän, naiset eivät riitä. Osa naisista kun ottaa ulkomaalaisen miehen, osa on lesboja ja osa ei huoli miestä ollenkaan. Ja mikä tärkeintä, osalla miehistä on monta naista kerrallaan.


Sitä myös ihmettelen, että miksi nämä epätoivoiset sinkkumiehet etsivät seuraa aina netin senssipalstoilta. Sehän on kaikkein mahdottomin keino miehen löytää seuraa. Julmimmatkin rotuerottelulait ovat lasten leikkiä verrattuna mieserotteluun, jota naiset netin senssipalstoilla harrastavat.


Ymmärrän kyllä miesten tuskan, onhan itsellänikin ollut elämässäni "kuivia kausia", jolloin usko omaan markkina-arvoonsa on ollut nollan alapuolella. Uskomattominta kyllä, silloin niitä naisia ilmestyy elämään, kun tunne on epätoivoisin ja ajattelee, että antaa sitten olla.


Suosittelisin netin sijaan miesten kuitenkin käyttämään ihan perinteistä tutustumistapaa. Juttelemaan vain, eihän se koskaan helppoa jörrikälle ole, eikä minustakaan ole naisten iskussa ketään neuvomaan, omatkin yritykseni ovat olleet enimmäkseen kömpelöitä ellei peräti haparoivia. Mutta tuottaneet sentään ajoittain tulosta.


Turpiin näissä asioissa on otettava, jos mies ei ole rikas, kuuluisa, komea tai edes erityinen supliikkimies, niin hän tulee saamaan naisilta käkättimeen sata kertaa yhtä onnistunutta "kaatoa" kohden. Ja kyllä niitä sellaisiakin ihmeitä on, että naiset iskevät, minullekin on käynyt näin. Ja on niitä ujoja naisiakin, jotka saattavat odottaa juuri sinun aloitettasi.


Ja jos kotimaasta ei naista löydy, niin on niitä naisia ulkomaillakin. Se on samantekevää, mitä suomalaiset naiset supisevat selän takana, jos et kerran ole heille kelvannut. Suomessa tylsäksi ja tarpeettomaksi todettu mies saattaa ulkomaalaisen naisen mielestä olla hyvinkin eksoottinen ja kiinnostava. Itselläni on ollut myös ulkomaalaisia ihastuksia ja heidän kunniakseen on sanottava, etteivät he listaa heti kaikkia virheitäsi. Sekään ei tietysti takaa onnistumista sen enempää kuin kotimaisten kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti