Tässä sitä hoitajakalenteria


Kesällä kirjoitin, niin kuin monet muutkin, Marian päivystyksen hoitajien ja kai muutaman lääkärinkin puuhaamasta pinup-kalenterista.


Kerrankin minulla on ollut tuuria (ainakin google-hakutuloksissa). Nimittäin joka viikko useita kymmeniä on eksynyt blogiini googlaamalla hoitajakalenteri johdannaisineen. Kirjoitus lienee luetuin blogikirjoitukseni ikinä, vaikka olen kirjoittanut lähes kaikesta maan ja taivaan väliltä ja vielä altakin.


Aikamoinen ilmiö mediassa on ollut tämä hoitsukalenteri, eikä loppua ole näkyvissä. Moni on yrittänyt jo kalastella vastaavaa huomiota tekemällä pinup-kalentereita. Jopa yliopisto-opiskelijat, joiden ei tiedostavina ihmisinä luulisi moiseen ryhtyvän koskaan. Mutta ei, kyllä se vain niin on, että kansa haluaa hoitajakalenterin.


Niinpä päätän nyt tarjota kansalle kerrankin, mitä se haluaa. Varsinkin kun kalenteri on hyvällä hyväntekeväisyyden asialla, eikä raha valu kenenkään bisnesrahastajan käsiin.



Hoitajakalenteriin eli Polin Enkelien sivuille pääset tästä. Siellä voi liittyä Facebook-faniryhmään tai vaikka ostaa kalenterin.

Kommentit

Suositut tekstit