Supervauva nimeltään Estelle


Kaikki tiedämme, että mikään ei herätä suvuissa kohua kuin vauvauutinen. Kun vauva ilmoittaa tulostaan, sekoavat muutkin kuin lapsen vanhemmat. He ovat melkeinpä ne selväjärkisimmät.



Mutta kuinka paljon tarinaa yhdestä vauvasta lähtee? Vastaus on, että paljon, jos vauva sattuu olevan kuninkaallista alkuperää.



Ensiksikin. Prinsessa Viktorian täytyy olla Tukholman, ellei koko Ruotsin paras synnyttäjä. Hän pykää vauvan ulos 9 tunnissa ja kykenee hymyilemään vielä kameroille kiikuttaessa kääröä sairaalasta kotiin. Prinssi Danielkin on sekaisin kuten onneksi isäkin saa tänä päivänä olla. Hän kolaroi sairaalan parkkipaikalla.



Ja kas kummaa, ensimmäistä kertaa kiivasti uutisia odottelevan median edessä prinssi Danielilla ei ole hölmistynyttä ilmettä kuvissa. Tietääköhän Daniel, että hän suorittanut nyt sen tehtävän, mikä hänelle on annettu. Kruununperillisen siittämisen. Ja helpottuneen tehtävän täyttämisestä hymykin jo irtoaa.



Mutta ei tässäkään vielä kaikki ostoskanavakieltä käyttääkseni. Pikkuprinsessa-paralla on väärä nimi. Estelle ei voi olla kuningattaren nimi. Estelle I. Ehei, ei se niin voi mennä. Kuningattaren nimi täytyy olla Maria, Viktoria tai edes Kristiina. Eihän nyt lapsen vanhemmilla voi olla oikeutta nimetä omaa lastaan.



Kun nimiriidoista on päästy, niin sitten odotellaan vauvakuvia. Onko se nyt Viktorian vai Danielin näköinen? Ikään kuin muutaman päivän ikäisen vauvan ulkonäöstä voisi vielä vetää johtopäätöksiä.



Kaikki tämä pohdinta maassa, jonka naapurimaa sai supervauva-Estellen riemukseen.



Estelle on onnekseen vielä autuaan tietämätön siitä, että häntä odottaa loppuelämä julkisuudessa. Mutta rahaa Estellellä tullaan tekemään loppumattomilla palstamillimetreillä. Tämä myös maassa, jossa Estelle ei edes asu.



Kaikki me tiedämme, että kansa sekoaa vauvoista.



PS. Eiköhän kolme tv:n laulukilpailua riittäisi jo yhtäaikaa? Viime viikolla pyöri Idols, Voice of Finland että häviäjäksi jäänyt Uuden musiikin kilpailu. Se oli yksinkertaisesti liian vaikeaselkoinen saadakseen kansan innostumaan. Häviäjäksi jäävät myös kilpailuihin osallistuneet laulajat. Pienen maan markkinat eivät vedä liian monta voittajaa kerralla.

Kommentit

Suositut tekstit