Supermarjot



Flash toistinta ei löytynyt.



Oletteko katsoneet Supermarjo ja tytöt -tosi-tv-ohjelmaa? Minä katsoin, kun halusin nähdä, että mistä sitä kohutaan.



Ja kohua en oikein löytänyt. Supermarjohan on varsin tyypillinen keskiluokkainen äiti, jolla on epäinhimillinen suorittamisen tarve ja joka tuntee itsensä sitä paremmaksi, mitä enemmän hän ottaa itsestään irti.



Heille kaiken täytyy olla täydellistä ja elämän sujua heidän suunnitelmiensa mukaisesti. Mutta sellaisen uutisvälähdyksen voisin nyt tarjoilla, että elämässä mikään ei mene suunnitelmien mukaan ja täydellistä perhettä ole olemassakaan. Elämä on epätäydellistä ja useimmiten nämä keskiluokkaiset äidit eivät sitä kestä, vaikka kuinka vaihtaisivat miestä ja perhettä.



En myös ymmärrä sitä, miksi jokainen minuutti on käytettävä hyödyksi, niinkuin Supermarjo sarjassa tekee. Ei mikään työ ole niin tärkeää, eikä kukaan ihminen niin tärkeä, etteikö voisi vain olla. Se on vain halusta kiinni.
Minusta elämä on helvetin ahdistavaa, jos minun olisi pakko koko ajan ruoskia itseäni täydellisempään ja kiireellisempään elämään, jossa minun olisi rynnättävä suoraan synnytyslaitokseltakin lenkille, jotta tuntisin oloni onnelliseksi.



Mutta pelinhenkihän tämä on tänä päivänä.

 

Kommentit

Suositut tekstit