sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Ohjeita julkiseen ärsyttämiseen

Sellaista viikkoa ei kulu, etteikö syntyisi jotain kärhämää jonkin julkisuuden henkilön lausunnoista Facebookissa, blogeissa tai muuten vain. Vaikka saattaisi luulla, että kaikki ihmiset ovat samalla viivalla paheksunnan määrän suhteen, niin näinhän ei ole.

Siinä missä Tuomas Enbuske saa tykittää päivittäin hyvinkin provosoivia tekstejä on esim. jokin persupoliitikko pulassa heti. Niinpä kokoan tähän varmoja keinoja, millä saa julkisuuden ärsytyskynnyksen räjäytettyä.

Miestoimitusjohtaja saa pankin räjäytettyä millä tahansa lausunnolla naisista. Äitiyteen kannattaa käydä käsiksi tai vaikka edes huumorilla tehdä naisesta jollain tapaa seksiobjekti.

Sovinismi kaikilla julkkismiehillä on oiva keino aikaansaada kiivasta keskustelua. 

Persupoliitikon kannattaa antaa jokin lausunto ulkomaailaisista. Riittävän korrekti ei voi koskaan olla.

Kokoomuspoliitikko voi taas huoletta käydä käsiksi duunareiden liian hyviin työehtoihin.

Vihreän poliitikon kannattaa ehdottaa pakollista kasvisruokapäivää tai toimia aktiivina susiensuojelussa. Kepulainen ärsyttää jo monesti valmiiksi, mutta kannattaa muistuttaa, että kyllä ne muutkin vaalirahaa saivat.

Naisille suodaan julkisuudessa huomattavasti enemmän liikkumanvaraa, mutta kannattaa haukkua suomalaiset miehet väkivaltaisiksi juopoiksi, eiköhän se siitä.

Ulkomaalaisten ollessa kyseessä ärsytyskynnys on hyvin erilainen. Roman Schatz ja Neil Hardwick saavat ruoskia suomalaisia, mutta esim. arabin kannattaa olla varovaisempi moittiessaan suomalaisia umpimielisiksi rasistisiksi junteiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti