maanantai 23. joulukuuta 2013

Se oli siinä vuosi 2013

Niin kuluneelta kuin se kuulostaakin, niin jälleen on yksi vuosi kohta ohi.

Nopeasti kun miettii, niin vaikea on sanoa, jäikö mitään mieleen. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän jää mieleen, päivät soljuvat ja siinä se. Eikä edes halua pohtia mielessään, mikä meni tänä vuonna oikein ja mikä ei. Sen minkä täytyi tapahtua, tapahtui.

Tämä vuosi ei kuitenkaan ollut henkilökohtaisesti yhtä ankea kuin pari edellistä. Paljon olen hösännyt ympäriinsä, tavannut uusia ihmisiä ja jokusen uuden vanhankin. Ilon hetkiä on ollut ja olen osannut nauttia niistä enemmän, enkä kieltänyt noita hetkiä.

En tiedä, olenko onnellinen ja täytyykö ihmisen edes olla, mutta elämäni puitteisiin olen tyytyväinen. Huonommin voisi olla.

Itse en jaksa en jaksa oikein enää järkyttyä tai pahoittaa mieltäni mistään. Otan sen vastaan, mitä tulossa on, parhaimman mukaan ja parasta toivoen. Kuinka paljon sitten olen kehittynyt edellisestä vuodesta, en tiedä, ja täytyykö edes. Mitä kehitys on? Se tarkoittaa kaikille niin kovin eri asioita.

Kun yleensä täytyy toivoa jotain seuraavalta vuodelta, en oikein osaa toivoa. Toivottavasti duunia riittää ja saan runokokoelmani valmiiksi. Siinä se. Ja tietenkin onnea ja rakkautta. Onnikin riittäisi.

Toivoisin myös, että oppisin rakastamaan ja kohtelemaan itseäni paremmin. Olisi jo aika.

Uusia kokemuksia saan väistämättä jo heti lähiaikoina, tietenkään tarkkoja aikatauluja julkisesti paljastamatta, kun olen lähdössä matkalle Afrikkaan.

Kerron siitä sitten aikanaan enemmän.

Mukavaa joulua ja uutta vuotta lukijoilleni. Terveyttä ja onnea.

2 kommenttia:

  1. Älä lähre sarvikuonojen ja neekereiden maille. Suosi kotimaanmatkailua ja jos ihan pakko päästä ulkomaille niin sitten vaikka ....Venäjälle ja junalla aina Novosibirskiin asti. Ehkä sieltä löytyy kauankaipaamasi onni, матрёшка.

    http://www.youtube.com/watch?v=VrISAD8dt6g

    VastaaPoista