keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Viesti enkeleiltä

Tapaan työssäni mielenkiintoisia ihmisiä. Eräs henkilö välitti minulle viestin enkeleiltä. On se  tietenkin hyvä tietää, että enkelit ovat tukenani.


"Enkelit muistuttavat sinua siitä, että kun tähtäät tavoitteeseesi epäilemättä ja horjumatta, suunnitelmasi täytyy toteutua. Sinua opastetaan pyrkimään tavoitettasi kohti hellittämättä hetkeksikään. Anna jokaisen ajatuksesi, sanasi ja tekosi tukea toivomaasi lopputulosta. Mikään ei ole niin voimallista kuin keskittynyt energia, ja enkelitkin huomaavat sitoutumisesi puhtaan valon, kohdistuipa se sitten johonkin ihmissuhteeseen, työtehtävään, matkaan tai mihin muuhun tahansa. 

Muista pyytää meitä enkeleitä avuksesi ja tiedä, että kun omistaudut palvelemaan kaikkien yhteistä hyvää, enkelit ovat tukenasi. 

Isot muutokset ainakin odottavat. 2014 on kasvun vuosi ja jonkinlaista sadonkorjuun aikaa."

2 kommenttia:

  1. Tämähän on ansa! Hei haloo, niin moni nainen käyttää hyväkseen miesten sinisilmäisyyttä vain ja ainoastaan omien hedonististen pyrkimysten saavuttamiseksi. Psykologinen manipulointi onkin sitten jo astetta vaarallisempi vaikuttamisen muoto. Älä lähde tähän enkelikusetukseen mukaan ihan vaan oman etusi nimissä.


    VastaaPoista
  2. Enpä minä enkeleihin usko. Mutta jos joku uskoo, niin eipä tuo minulta ole pois.

    VastaaPoista