lauantai 26. huhtikuuta 2014

Mitä vielä, kielinainen?

Tunnustan puutteeni. En ole katsonyt yhtään ainutta kielinaisen alias Sara Maria Forsbergin videota Youtubesta. Ja todennäköisesti en koskaan katso.

Syy ei ole kielinaisen. Hän on varmasti taitava. En vain kestä hehkutusta, mikä häneen liittyy. En ole koskaan juossut porukan mukana ylistämässä jotain, josta en edes kunnolla tiedä. Näin on tapahtunut kielinaisen kohdalla.

Mielelläni tekisin kyllä jutun kielinaisesta, mutta en siitä, onko hän laittanut luun kurkkuun Ellen DeGeneriksen showssa tai onko hän ladannut uuden videon nettiin tai kuinka paljon hän laihdutti vuosia sitten. Haluaisin tietää kuka kielinainen on oikeasti ja miksi hän on kielinainen.

Youtube jos mikä on muuttanut julkkiskulttuuria. Vielä 20 vuotta sitten ei voinut haaveillakaan raskaan sarjan julkkikseksi pääsyä muuten kuin television kautta. Eri asia on, kauanko nämä  Youtube-sensaatiot sitten kestävät. Aikansa niitä katsotaan, mutta sitten taitaa tulla loppu.

Kielinainen on joka tapauksessa suunniteltu projekti kenties alusta lähti. Hänellähän on managerit sun muut. Managereja on harvalla julkkiksella Suomessa. Mieleen tulee väkisin, että onko kyseessä pikarahastus, vai voiko kielillä puhumisen taidolla todella rakentaa pitkäjänteistä uraa. En usko.

Sara on toki kaunis sun muuta, mutta kauniita tyttöjä löytyy kaupankassoiltakin. Saako Youtube-sensaatio rahaa vai pelkästään miljoonia katsojia netissä. Se jää nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti