tiistai 15. heinäkuuta 2014

Maailman komein - ja rikollinen

Nykyisin on vaikea ennustaa, mistä sitä tupsahtaa ilmiö. Tuskin sen kalifornialaisen poliisilaitoksen tiedotusvastaava arvasi, minkälaisen ilmiön loi, kun latasi maailman komeimman rikollisen Jeremy Meeksin kuvan Facebookiin.

Nyt miehellä näyttää olevan jo tässä vaiheessa reippaasti yli 200 000 fania. Mies on tunnetumpi kuin Al Capone.

Mikään älykkö ei tarvitse olla todetakseen, että faneista taitaa valtaosa olla naisia ja miksei jotkut miehetkin. Ennen sitä taidettiin rakastua siihen kovimpaan ja julmimpaan konnaan, mutta ulkonäkövaatimukset ovat saavuttaneet tämänkin genren.

En väitä, että kaikki naiset olisivat kuumana Jeremy Meeksiin, mutta huolestuttavaa on, jos jengitaustaa ja huumekauppaa omaava kaveri on eräänlainen seksisymboli isojen naismassojen edessä.

Onko todellakaan muulla väliä kuin sillä, että kaveri on söpö.

Pohdiskelin, että minkälainen reaktio syntyisi silloin, jos ladattaisiin Facebookiin maailman kauneimman rikollisen kuva. Fanittaisivatko miehet sankoin joukoin? Todennäköisesti, vaikka eivät haaveilisi parisuhteesta maailman kauneimman rikollisen kanssa.

Jengitaustaansa Meeks-parka tarvinnee amerikkalaisissa vankiloissa, sillä niissä voi kauniilla pojalla olla tuskaista elämä. Saa nähdä lunastaako Meeks vapauduttuaan jo luvatut mallisopimukset. Talkshow-vierailuja on luvassa jo loputtomasti.

Sosiaalisen median aikakaudella ihmisten kiinnostus lopahtaa tosin yhtä nopeasti kuin on alkanutkin. Kaipaako kukaan esimerkiksi enää siepattuja nigerialaisia koulutyttöjä? Viimeisempien tietojen mukaan kaappaajat ovat jo myyneet tytöt eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Tuolla jolkilla on edessään loistava tulevaisuus... hydrauliikkavideoiden saralla.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Saa nähdä miten pojan käy. Julkisuus ei ole aina hyväksi.

    VastaaPoista