keskiviikko 27. elokuuta 2014

Cheek, Cheek, Cheek!

Koska olin Cheekin taannoisessa kohutiedotustilaisuudessa Kämp-hotellissa ja sain haastatella häntä kokonaiset kolme minuuttia, voisin väittää olevani Cheek-asiantuntija, joita on nykyisin jokaisessa kolossa.

Cheekin kiinnostavuusarvon hurja nousu ja ennen kaikkea sen säilyminen on mielestäni ollut yllättävää. Cheek ei ole kovin kohuherkkä, häntä voisi pitää asiallisena ja vielä vähemmän häntä näkee sekoilemassa, jolla varmimmin päätyy otsikoihin.

Jostain syystä Cheek ärsyttää ihmisiä, jota sitäkään en ymmärrä. Todennäköisesti ärsytys johtuu siitä, että mies on otsikoissa jatkuvasti joko tahtomattaan että taitavan julkisuustyön tuloksena. Muita syitä en keksi, hänen musiikkinsa on aika perusmukavaa, eikä hän julkisesti isottele. Jos käyttää tienaamansa rahat loistoautoihin ja luxusasuntoon, se lienee hänen asiansa.

Kohutiedotustilaisuudessa tavoiteltiin maailmantähden tuntua. Cheek lienee lähimpänä sellaista meidän pikkuisessa maassamme. Ainakin Cheekin esikunta on osannut rakentaa hänelle mainetta sellaisena. Tiedotustilaisuudessa toimittajat olivat ottavana osapuolena.

Mediat oli vieläpä laitettu järjestykseen haastatteluvuoroissa tilaisuuden järjestäjien mielipiteiden mukaan, mikä heidän mielestään oli kyseisen median merkitys ja tärkeys. Se ei ole sinänsä poikkeuksellista, näin tehdään melkein jokaisessa tiedotustilaisuudessa.

Muistaakseni kutsukin piti kysyä erikseen tilaisuuden järjestäjiltä, vaikka iltapäivälehdissä rehvasteltiin, että paikalla ovat kaikki suomalaiset mediat.

Oma kolmeminuuttiseni Cheekin kanssa oli nopeasti ohi. Siinä ajassa ehtii jutella oikeastaan vain mukavia. Kohtelias Cheek oli, mitä kaikki julkkikset eivät ole, vaikka eivät olisi läheskään yhtä kovassa huudossa kuin Cheek. Sellainen olo tilaisuudesta jäi, että osallistuin sirkukseen, josta jäljelle jäi vain osallistuminen sirkukseen.

Loputtomiin Cheek ei voi paistatella ihmisten mielissä ja raskaassa uutisoinnissa. Stadionkeikkoja ei voi tehdä loputtomiin ja musiikillisesti ei taida tulla mitään järisyttävää. Nyt Cheek tekee sen klassisen vedon, että katoaa julkisuudesta tauolle. Peliaikaa saadaan näin lisää hänen uralleen parhaimmassa nosteessa. Vielä kun hän ymmärtäisi pakoilla gretagarbomaisesti mediaa, niin Cheekin esikunta vie taas kuin pässiä narussa useimpia ihmisiä ja jopa medioita.

4 kommenttia:

  1. Cheek osaa kyllä ärsyttämisen taidon. ite voin myöntää sen, et ärsyttää Cheekin puhetapa ja ylipäänsä itseasiassa koko olemus..siinä on jotakin ylimielistä ja tekopirteää..vai onko hän oikeasti semmonen, kuin julkisuuskuva antaa ymmärtää..no jaa. biisit jää myös soimaan päähän, semmoset jota ei voi sietää..ja aika taktikoitu veto tuo tauolle jääminen..

    VastaaPoista
  2. En mä oikein tiedä, onko se ylimielisen oloinen. Ehkä se on sen ikäisille kundeille normaalityyli puhua, mitä olen seurannut. Mun mielestä se jotenkin yrittää liikaa, vetää jotain sellaista roolia. En tiedä.

    VastaaPoista
  3. niin, voihan se olla et se vetää jotain roolia, jos ei ole oma minä oikein selkiytynyt..tai sit se vaan on semmonen kuin on..tiedä sitten..

    VastaaPoista