torstai 16. lokakuuta 2014

Juice ui minuun

Joistakin kirjoista tulee henkilökohtaisia. Minulle kävi näin Antti Heikkisen kirjoittaman elämäkerran kanssa Juice Leskisestä. Risainen elämä (Siltala 2014) painui sisikuntaan eri tavalla kuin mikään kirja aikoihin. Kirja on vallannut ajatuksiani päivin ja öin. Sain kirjan nyt vihdoin luettua, niin en ehdi kokonaan sekoamaan Juicen elämään.

Tuohon Juicen elämään salaperäisellä tavalla sa
maistuin, vaikka minun iässäni 37-vuotiaana, Juicella oli jo maksakirroosi ja hän oli Suomen tunnetuimpia kasvoja. Minulla ei ole vielä maksa poksahtanut ja mainettakaan ei ole riittävästi.

Lue lisää kirjallisuusblogistani.

2 kommenttia:

  1. Juicesta muistuu mieleen vuosien takainen haastattelu Radio Mafiassa, jossa Juice kertoo esittäneen keikoilla Maamme Laulun. Juicen kertoman mukaan ainoa paikka missä yleisö ei ottanut lakkia päästään Maamme Laulun aikana oli Karkialammin varuskunta Mikkelissä. Olikohan tätä mainittu ko kirjassa?

    Toinen asia mikä muistuu Juicesta mieleen on Tuuliajolla kiertuetaltionti jossa Juice Leskinen Slam, Eput ja Hassisen Kone kiertävät Saimaata Heinävesi-Laivalla. Pala Suomi-Rockin historiaa, josta omka suosikkini on tämä kerrassaan loistava live taltiointi.
    Yliaho laulaa: http://www.youtube.com/watch?v=VnMhRGV3HpQ


    VastaaPoista
  2. Muistaakseni ei ollut mainittu tuota kohtaa.

    VastaaPoista