keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kauniit naiset ja lähestymisen vaikeus

Facebookissa, siellä missä sosiaalinen elämä nykyisin, oli käynnissä hottismies-haaste, jossa naisten ja miksei miestenkin tuli ladata mielestään kuumien miesten kuvia. Luoja, että muuten inhoan hottis-sanaa. Ryhdyin vastaiskuun ja perustin kauniit naiset-haasteen. Kauniita naisia on paljon, mutta nämä viisi valitsin intuition perusteella.

Ranskalainen näyttelijätär Audrey Tautou

Amerikkalainen näyttelijätär, myöhemmin Monacon ruhtinatar Grace Kelly

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Aniston

Suomalainen näyttelijätär Regina Linnanheimo

Saksalainen näyttelijätär Romy Schneider
Jälkeenpäin huomasin, että kaikki ovat näyttelijöitä. Naisessa en pidä pelkästään kauniista kasvoista ja hyvästä vartalosta, vaan myös ilmeikkyys on tärkeätä, eräänlainen herkkyys. Jumalaisen kauniit näyttelijättäret eivät tietenkään ole tavallisen kuolevaisen saavutettavissa koskaan.

Jos ihastun naiseen, pelkällä ulkonäöllä ei ole ollut ratkaisevaa merkitystä, vaikkakin tietenkin oma merkityksensä. Naisessa kiinnostaa myös herkkyys, mutta on ollut yllättävän vaikeaa löytää herkkää naista, vaikka he itseään sellaisiksi sanovat.

Itse olen viimeisen puolen vuoden aikana laihtunut huomattavasti, mutta seuraelämä ei ole kyllä vilkastunut. En oikein halua lähestyä ketään iskumielessä, monet pakit ovat tehneet tehtävänsä, ei halua osakseen torjuntaa. Ja helposti käpertyy elämäänsä sellaisenaan.

Tässä yhdellä juttukeikalla juttelin erään kuvaajan kanssa ja hän sanoi, että kukaan ei uskalla lähestyä kauniita naisia baareissa. On suurta ironiaa, että kaikkien ihmisten ihailemat kaunottaret saattavat olla peräti yksinäisiä. Ei ole yksinkertainen tämä maailma.

6 kommenttia:

 1. kauniita naisia nuo kaikki omalla tavallaan. Audrey Tatoulla on veikeä ilme, kauniit akasvonpiirteet ja hän on ilmeikäs, kaunis. Herkkyys voi ilmetä niin monin tavoin, elein, ilmein tai sanoin. minusta persoonallisinta on ihmiset, joista löytyy samaan aikaan herkkyyttä ja lujuutta, tasapainossa keskenään..
  niin kuinkahan paljon onkaan kauniita naisia, jotla ovat todellisuudessa yksinäisiä tai yksin..ei oo yksinkertaista ei...

  VastaaPoista
 2. Harvassa ovat vahvat ja herkät. Jompikumpi on yleensä voitolla.

  VastaaPoista
 3. 1. http://cp91279.biography.com/1000509261001/1000509261001_2046212886001_Bio-Biography-Sharon-Tate-SF.jpg

  2. https://thefragileprincess.files.wordpress.com/2012/03/936full-catherine-deneuve.jpg

  3. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/it/1/1c/Soledad_Miranda.jpg

  VastaaPoista
 4. Asiaa! Todellakin! Hurraa kaikki silmääiskevät naiset! Kiitokset kaikille kauniille naisille jotka ovat antaneet niin paljon mulle lempeä että olen liian vaatimaton kaveri kehumaan tällaisilla asioilla!

  No nyt sitten kaikenmaailman uiveloilla herää kysymys että miten tähän on tultu? No se ei vaadi muuta kuin aina pitää olla mies, kengät ja vaatteet aina kuosissa, niin naiset alkaa jo kiinnostumaan. Ei tarvi olla mitenkään ihmeellisen näköinen, että onnistaa. Kun osaa vedellä oikesta naruista niin ne todelliset rotunaiset on kuin sulaa vahaa käsissä. Ensivaikutelma todella tärkeä ja jos osaa tehdä oikean aloituksen naiset kyllä kiinnostuu heti! Loppu onkin sitten ihan henkilöhtaisista kyvystä kiinni, miten osaa pitää naista kuin kukkaa kämmenellä.

  VastaaPoista