keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Annatko minulle töitä?

On jo useampi kuukausi aikaa, kun minulta loppuivat kuukausipalkkaiset työt. Paluuta kuukausipalkkaan ei taida olla, ellen ole onnekas. Koskaan ei tietenkään  tiedä.

Itse en ole saanut edes työttömyyspäivärahaa. Syytä en voi kertoa, mutta vika ei ole minussa. Onhan tässä ollut uuteen opettelua ja kitkuttamistakin satunnaisilla keikoilla. Onneksi Hymy ja Iltalehti ovat työllistäneet minua.

Nöyryyttä tässä on joutunut oppimaan, mikä on hyväkin asia. Mikään kun ei tule valmiina, esimerkiksi ideoimista on joutunut opettelemaan aivan uudella tavalla. Siitä huolimatta ei jokainen idea päädy koskaan jutuksi asti.

Mutta jos joku hyvää kirjoittajaa kaipaa, niin toivottavasti hän sattuu lukemaan tämän tekstin. Aikakauslehtien lisäksi hallitsen uutiskirjoittamisen ja tiedottajan työt. Olen avoin kaikenlaisille työehdotuksille.

Olen kirjoittanut viime vuosina juttuja niin julkkiksista kuin tavallisistakin ihmisistä. Kirjoitan vaikka tähän blogiinikin valitsemastanne aiheesta palkkiota vastaan.8 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja voimia työnhaussa ja kaikessa ylipäänsä!

  VastaaPoista
 2. Blogiaiheeksi esim paras matkakohde tähän mennessä tai tavara josta en koskaan luopuisi...

  VastaaPoista
 3. Ok Kiitti. Laitetaan korvan taakse.

  VastaaPoista
 4. www.indeed.fi/m/viewjob?jk=8ad002ba2f0602e2

  VastaaPoista
 5. www.indeed.fi/m/viewjob?jk=1ba74827d23d5a7b&from=serp

  VastaaPoista
 6. Kuules, eikö nyt jos koskaan olisi suden hetki iskeä kiinni siihen kustantajien aiemmin hylkäämään teemaan, repiä ja raastaa instituutioita aiheesta, josta ei juuri ole kirjoitettu. Eikö sulla periaatteessa ole jossakin maton alle unohtuneella 3,5 tuuman korpulla tai vihkossa aineisto tallessa ja pienellä muokkauksella ja päivityksellä Suomi100-hengessä palaat niiden unohdettujen, halveksittujen, surullisten hahmojen haudalle, jotka eivät kaatuneet vihollisen luodista tai saaneet kranaatin sirpaletta päähänsä rintamalla, vaan kohtasivat tiensä pään äärimmäisellä tavalla järjestelmän ja systeemin murtamina, ilman ulospääsyä. Rauha heidän sielulleen ja toivottavasti edes joku joskus postuumisti tarttuu aiheesen ja antaa heille kunnioituksen ja armon yhtään väheksymättä heidän osuttaan vapautemme puolesta taistellessa.

  VastaaPoista