torstai 17. toukokuuta 2018

On vaikeaa olla hip

Oletteko koskaan miettineet sitä, miksi joillekin nauretaan kaikesta ja toisille ei? Tämä tuli mieleen kun katsoo tätä sinisten taapertamista eduskunnassa. Tekipä puolue mitä tahansa, niin naurua kuuluu ympäriltä.

Kyse taitaa olla siitä, ettei Timo Soinin ympärille perustettua puoluetta oteta vakavasti. He eivät ole hip liberaalien eikä konservatiivien mielestä. Varsinkaan kun Timo Soini itse on puolueen johdosta sivussa. Koko puolue sai alkunsa siitä, ettei osa persuista halunnut nähdä Halla-ahoa puolueen johdossa.

Se ei oikein syntynyt ajalleen tilauksesta eikä sillä ole historiaakaan.

Mutta moni muukin meistä on kuin siniset, eikä kaikkia oteta koskaan vakavasti. Kaikki eivät ole ajassaan hip, vaan joko mennyttä aikaa tai muuten eivät innosta. Olen miettinyt, mikä tekee ihmisestä vakavasti otettavan ja hip-ihmisen, jolle valuu uusia töitä ja kauniita kumppaneita.

Osa ihmisistä on loistavia puhujia ja esiintyjiä ja he osaavat ottaa paikkansa missä tahansa. Tämä lienee yksi syy. Niistä hiljaisista puurtajista ei taida enää tulla hip-ihmisiä. Myydäkin täytyisi osata itseään, jopa sen yli, mihin omat lahjakkuudet ja taidot riittävät. Jotkut sen osaavat. Kai se on myötäsyntyinen lahja. Vakuuttaa toiset, että on hip.

Tilannetajua täytyy olla myös ja tajua olla oikea ihminen oikeassa ajassa. Tai täytyy ainakin osata muuntaa itsensä sellaiseksi, että sopii sopivasti siihen muottiin, mitä milloinkin halutaan.

Muuten voi käydä kuin sinisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti