Leaving Neverland - Mitä ahdistavin dokumentti

En muista katsoneeni vähään aikaan yhtä ahdistavaa dokumenttia, kun Michael Jacksonin lastenahdistelusta kertova Leaving Neverland. Puisevan ahdistavan jälkimaun jätti.

Dokumentissa Jacksonin seksuaalisesta hyväksikäytöstä kertovien poikien täytyisi olla maailman parhaimpia näyttelijöitä, jos he voisivat valehdella Jacksonin touhuista. Sitä he eivät ole.

Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttä on maailman kuvottavampia asioita. Ja vielä jos sen tekee rikas ja kuuluisa ihminen, joka surutta käyttää hyväkseen asemaansa lähes jumalolentona. Jollain sairaalla tavalla pojat vielä rakastuivat Jacksoniin ja tunsivat mustasukkaisuutta kun Jackson vaihtoi uuteen nuoreen poikaan.

Valitettavasti Usan oikeusjärjestelmä on mitä on ja totuutta Jacksonin teoista ei saada. Rahalla kun saa siellä järjestettyä itsensä vapaaksi mistä tahansa. Tuossa maassa asianajajilla on suurempi hinku patsastella itse julkisuudessa kuin saada lasten rääkkääjät tuomituksi.

Oikeudenkäyntien jälkeen tosin Jacksonin maine meni, mutta viattomana uhrina häntä pitävät yhä kovapintaisimmat fanit.

Eniten kyllä ihmettelen näitä vanhempia, jotka laskivat lapsensa Jacksonin sänkyyn. Ei ole normaalia koskaan, jos aikuinen mies haluaa nukkua 7-vuotiaan vieraan pikkupojan vieressä. Soimasivathan he itseään dokumentissa, mutta silti raha ja makea elämä taisi tuntua aikoinaan mukavammalta kuin epäillä mitä Jacksonin makuuhuoneessa todella tapahtuu.

Michael Jackson onnistui luomaan itsestään omalaatuisena nerona, jolla ei ollut lapsuutta. Tämän dokumentin myötä kävi ilmi, että hän vei lapsuuden muilta. Michael Jackson oli ilmiselvästi sairas ihminen, jota sairas ja epätavallinen lapsuus ruokki tekoihin, joita ei voi käsittää tämän päivän näkökulmasta.

Kommentit

  1. Joo, Jackson oli korkeintaan kolmannen luokan musiikkiin pystyvä pedofiili, jonka elämän täyttivät suhteettomaksi pullistunut ego ja sairautta hipova ulkonäköön keskittyminen. Ei todellakaan tule ikävä.

    VastaaPoista
  2. Mitä tuli hänen musiikkiin niin hän oli kuitenkin yksi myydyimpiä artisteja kautta aikojen.
    Mutta itse nämä syytökset ja dokumentti niin samaa mieltä olen että ne on täysin tuomittavia ja kuvottavia. Lasten hyväksikäyttö on järkyttävintä ja kuvottavinta.

    VastaaPoista
  3. Kyllähän Jackson oli viimeisiä supertähtiä, joita ei nykyisin enää synny, kun levybisnes on mullistunut täysin ja kukaan ei osta levyjä.

    Mutta joo, sairasta touhua. Koko Jacksonin perhe tosin vaikuttaa sairaalta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit