Keikalla: Ismo Alanko Allas Sea Poolissa: Virtaa riitti veteraanirokkarilla

En ole käynyt keikoilla miesmuistiin, mutta eilen minulle avautui mahdollisuus päästä seuraamaan Ismo Alangon keikkaa Allas Sea Poolissa Helsingissä.

Olin positiivisesti yllättynyt Sea Poolista keikkapaikkana. Alue on kompaktin kokoinen, vessat ja baarit löytyvät helposti. Olut oli kallista, mutta jollain keikkapaikankin on tienattava. Eikä kaljaa tarvinnut jonotella. Ihmisiäkään ei ollut tungokseksi asti kaltaiselleni väenpaljoutta välttelevälle.

Ja samalla kun katseli keikkaa sai katsella maailmanpyörää tai sheikin superökyalusta ankkuroituna paikan viereen, jos tarkkaavaisuus herpaantui.

En ole Alangon superfani ja uudempi tuotanto on minulle aika vierasta. En tunnistanut niitä biisejä. Muukin yleisö heräili, kun Alanko iski pöytään takavuosien hittinsä. Niitähän riittää. Pidin varsinkin Taiteilijaelämää-biisin tulkinnasta tällä keikalla. Keikkatulkinnat olivat aika uskollisia alkuperäiselle, joten rockilla mentiin.

Vetreässä kunnossa Alanko on suomirockin ikoniksi.  Tuolilla ei istuskeltu vaan mies pyöri kuin väkkärä paita hiessä. Sellaista antaumusta on mukava katsoa veteraanirokkarilta.

Kommentit

Suositut tekstit