Kamalasta tehtiin messias

Kamala Harrisista tuli hetkessä uusi messias, kun vanhuudenhöperö Biden puoliväkisin kammettiin pois presidenttiehdokkuudesta. 

Aiemmin messias oli Obama. Valkoisen eikä ainakaan valkoisen miehen ei kai ole mahdollista messias ollakaan enää. Molempia messiaita yhdistää tietenkin ainakin tummempi ihonväri. Muutenhan he eivät ilmeisesti ole mitään ystävyksiä. 

Kamalasta ei ainakaan Suomeen asti kuulunut juuri mitään koko neljän vuoden varapresidenttiyden aikana. Silti hän on nyt paras kaikista. Sitä en sitten tiedä, onko hän oikeasti johtanut jo Usaa viime vuodet, kun Bidenin kunto on nopeasti heikentynyt.

Kamalaa on hehkuttanut Suomi-mediakin oikein kunnolla ja toden totta Usan presidentinvaaleilla on merkitystä toisin kuin Suomen presidentillä, joka on Naton ja EU:n juoksupoika tätä nykyä. Ja onhan Kamala tosiaan nainen, vielä jopa alle 60-vuotiaskin. Ja ei ole normivalkolainen.

Suomi-median mielestä Trump sitten onkin vain paha, ilkeä papparainen, joka onnistui selviämään hengissä salamurhastaankin, vaikka salainen palvelu kovasti yritti nörttiampujaa auttaa onnistumaan.

Siksi presidentinvaaliuutisointia on kiusallista lukea, kun edes Suomessa ei pystytä estämään omia mielipiteitään tässäkään asiassa.

Kommentit

Suositut tekstit