Usan pakka sekaisin - mitä vain voi tapahtua

En ole mikään asiantuntija Trumpin salamurhayrityksen suhteen, mutta ei ole moni muukaan. Joten muutama rivinen minultakin. 

Koko tapaus hämmentävä. Täysin kädettömät henkivartijat laskevat ammuskelijan ihan liki. Ei tarvitse olla foliohattu epäillääkseen salaliittoa. 

Ilmeisesti tasa-arvovaatimukset pakottaneet ottamaan salaiseen palveluun naisia, jotka pyörivät sitten kuin hyrrät tekemättä mitään tosipaikan tullen. Tosin suurin syyllinen on se, joka on ollut vastuussa vaalitilaisuuden turvallisuudesta.

Joskin sellaista salaliittoa tuskin on. Ampuja näytti jo ulkoisestikin incelmäiseltä nuorelta mieheltä, jonka ampumistaito kaikeksi onneksi oli kehno. Kyseessä lienee yksinäinen susi, joka halusi huomiota. No siinä sitten lähti henki, kuten vahingossa viattomaltakin.

Se, että Trumpia ammutaan ei ole ihme. Hänen mielipiteensä ja olemuksensa ärsyttävät, mutta onhan häntä demonisoitu urakalla. Voisi luulla median perusteella, että hän olisi kovan luokan kansanmurhaaja ja rikollinen. Nyt se sitten tuli silmille. 

Hassuinta oli, kun Trumpia syytettiin kansanyllytyksestä, kun hän nousi pystyyn heilumaan ampumisen jälkeen huutaen taistele. Ja sitten jos ei olisi sitä tehnyt olisi pelkuri, joka luikkii piiloon, kuten joistain otsikoista taas sai päätellä. 

Ja suurimpien Trump-vihaajien mielestä miehen olisi pitänyt vain kuolla. Yleensä samojen ihmisten toimesta, jotka muuten syleilevät maailmaa.

Ironisinta kaikesta, että sekä ampujan että Trump-vihaajien toiveet eivät täyty. Jupakka päinvastoin varmistaa Trumpin voiton seniilistä Joe Bidenistä. 

Tosin suomalaisten ihaileman Usan pakka on nyt niin sekaisin, että mahdotonta ennustaa mitä tapahtuu. Jo siksikin, että ehdokkaina on kaksi ikäihmistä. 

Ja tosin Suomenkin pakka ihan yhtä sekaisin ja kansa jakautunut. Pahemmilta joukkosurmilta on vältytty, kun aseita on vaikea saada.

Valitettava tosiasia taitaa olla, että jos joku Ukrainan sodan ja kenties Gazan sodan voi lopettaa on Trump. Se on sitten eriasia, kuinka kaikkia miellyttävin lopputuloksin. Korvaan osunut luoti saattoi tosiaan muuttaa historiaa.

Kommentit

Suositut tekstit