maanantai 7. huhtikuuta 2014

Otin sitä minäkin selfien

Tunnustan. Olet ottanut itsestäni useammankin selfien. Alla ehkä hämärin niistä. Oli yksinäinen ilta hotellissa Oulussa.

En voi mitään, aina kun kuvaan itseäni ja jaan kuvaa julkisesti, minulle tulee kiusallinen olo. Silti haluan tehdä niin.

En ole pitänyt itseäni erityisen komeana ja muutenkin kouluvuosina sai kuulla ulkonäöstään kaikkea muuta kuin mairittelevia kommentteja. Se on jättänyt jälkensä.

Pitäisin kuitenkin hyvänä asiana, että nykyisin kaikki jakavat itsestään kuvia. Ei tarvitse enää olla kaunis, komea tai kuuluisa.

Ennen itsensä korostaminen kuvissa koettiin jotenkin paheksuttavana. Eihän sitä nyt saa tuoda itseään esiin. Hiljaa täytyy olla ja sivussa.

Ei enää. Riittää, kun itse pitäisi itsestään.


2 kommenttia:

  1. Veikkaan, että jokainen on jossain vaiheessa elämäänsä ollut tyytymätön ulkonäköönsä.

    Selfien julkaiseminen vaatii rohkeutta. kun kännykkäkameroiden objektiivit on mitä on, niin kasvojen mittasuhteet tuppaavat vääristymään, riippuen tietysti siitä, miten pitkät kädet kuvaajalla on. En ole ottanut koskaan oikeaa selfietä, mutta automaattilaukaisimella oman kuvan kyllä. Ja valitettavasti jakanutkin sen Movemberin aikana.

    Kerropa hieman lisää tuosta kuvan synnystä: kuvakulma on mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
  2. Leikin vaan peilin kameran kanssa.

    VastaaPoista