Ei Tauno Paloa navetanpielessä


Minua hiukan huvittaa nämä uudet maaseudun poikamiesten naittosarjat. Niitähän tulee useammalta kanavalta. Suurimmat ihmetykset minulla on noussut tästä kakkosen sarjasta "Matkalippu maalle" vai mikä sen nimi nyt oikea nimi olikaan. Poikamiehet eivät nimittäin tunnu kelpaavan kaupunkilaisnaisille. Milloin kemiat eivät kohtaa, milloin mies on liian kiltti ja milloin äitikin vielä luuhaa nurkissa. Minne se äiti sitten pitäisi laittaa, laitokseenko?

Haloo, ei maalta taunopaloja löydä. Jos naiset eivät löydä unelmiensa prinssiä kaupungista, miten he kuvittelevat sen löytävänsä maaltakaan, josta suurinpiirtein jokainen lähtee, joka suinkin sieltä pois pääsee. Naiset yllättää myös se tosi-asia, että hittosoikoon siellä maalla joutuukin tehdä töitä, eikä vain ihailla söpöä kotikissaa takanlämmössä.

Onkohan kaupunkilaisnaisilla hieman liian ruusuinen kuva maalaiselämästä? Ja liian kovat laatukriteerit. Kaiholla sitä muistelee Napakymppiä, jossa vakka vielä löysi kantensa. Ainakin viimeistään siinä vaiheessa kun yleisöstä huudeltiin, kuka ehdokkaista on parhaimman näköinen.

Olen myös keksinyt seuraavan tosi-tv-ohjelman idean. Pitkäaikaistyöttömälle ylivelkaantuneelle ja eronneelle kaupunkilaispoikamiehelle morsian. Aikaa vietetään lähikuppilassa ja aamiaisia ei kanneta vuoteeseen. Ei taitaisi houkutella edes tämä suloinen renttu.

Hakemuksia otettaisiin tuolla taholla varmaan kyllä mielellään vastaan.



Kommentit

Suositut tekstit