lauantai 11. joulukuuta 2010

Mitä ihmiset googlasivat 2010?


Tällä viikolla uutisoitiin Suomen eniten googletettuja julkkiksia.


Suosituin oli Petri Nygård ja heti perään vanha tuttu Johanna Tukiainen ja kolmosena kukas muukaan kuin Jenni Vartiainen. Aika yllättävä tuo ykkönen. Tuksun suosio puolestaan ei näytä laantuvan. Jenni Vartiaista taas on hehkutettu niin paljon, ettei ole ihme, että Jenni kärkikolmikkoon pusersi. Montaa miestä ei top 10:ssä ole, joten naiskauneutta netistä etsitään.


Vahvimmassa kasvussa julkisuuden henkilöistä on Sofia Ruusila, ilmeisesti BB:n voittaneen Nikon morsian. Kotimaisista julkkiksista listalle pongahti myös Pumpasen Viivi. Molemmat kaunottaret tietty vasta tänä vuonna julkisuuteen tulivatkin.


Ulkomaisista julkimoista googletettiin eniten Lady Gagaa, eikä ihme, ei ole päivää, ettei ko. neidistä jotain kirjoitettaisi. Seuraavana oli Justin Bieber, kuka hän nyt sitten ikinä onkaan.


Jos tv-ohjelmien suosiota mitataan hakutuloksilla ehdoton ykkönen oli BB, sitten Salkkarit ja kas kummaa Pikku Kakkonen. Suomalaisten kirjoitustaidoissa lienee haasteita, sillä kutonen oli "maajusille morsian".


Suosituin hakusana ylipäätään oli facebook, seuraavaksi youtube ja kummatkin iltapäivälehdet. Nämä ovat niin käytettyjä sivuja, että osoitteet luulisi muistavan ilman hakuakin.


Koko listaus tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti