sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Maailman pysyvin asia: Kauniit ja RohkeatMaailma on sekainen paikka, mutta yhteen asiaan voi luottaa. Kauniisiin ja Rohkeisiin, vaikka sarja nyt tauolle siirtyikin. Tv-sarjassa kun ei varsinaisesti mikään ole muuttunut 20 vuoteen, vaikka sivuosahenkilöt vaihtuvat. Kaunareiden henkilöiden elämä on toki sekaisempaa kuin kenenkään, mutta eivät he tunnu siitä itse kärsivän.


Tämä video on tuttu tilanne Kauniista ja Rohkeista. Stephanie ja Brooke kohtaavat. Ja syntyy rumaa jälkeä.  Stephanie on pahoinpidellyt Brookea sarjan aikana niin monta kertaa, että Brooke saisi Stephanien lukkojen taakse vuosikymmenien henkisestä ja fyysisestä väkivallasta. Hänen virheenään on ollut rakastua äidin suosikkipoikaan. Uudelleen ja uudelleen.


Kun nykyisin puhutaan vihapuheesta yms. niin Kaunarit ne vasta vihalle perustuvat. Useimmiten viha kohdistuu Brookeen. Brookea vihaavat sekä Stephanie että ikuista taistoa Ridgestä Brooken kanssa käyvä Taylor, joka palasi kuolleista uusien silikonien ja huulitäytön kera. Kuolleista nouseminen hollywoodilaisittain.


Vaikka Ridgeä pidetään sarjan keskushahmona, oikeastaan kaikki kietoutuu oman suosikkihahmoni, ongelmasta ja miehestä toiseen pomppivan Brooken ympärille, joka on ollut tyttäriensä kaikkien miesten kanssa sängyssäkin. Useimmiten vahingossa. Viimeksi seksin ylipapitar Brooke sujahti sänkyyn jo Ridgen ja Taylorin pojan kanssa syötyään hallusinaatioita synnyttäviä marjoja. Brooke vain on miesten mieleen ja sekös sarjan muita naisia kismittää, kun Brooke on vienyt miehen vähintään kerran jokaiselta.


Yritin laskeskella, kuinka monta kertaa Ridge ja Brooke sekä Ridge ja Taylor on mennyt naimisiin. En muista. Jos jotain Kauniissa ja Rohkeissa osataan, niin antaa anteeksi puolisolle, vanhoja ei todellakaan muistella. Paitsi tietenkin pahanilmanlintu Stephanie. Ridgen Brooke saa useimmiten takaisin pelkästään sujahduttamalla itsensä seksikkäisiin hepeneisiin ja Taylor saa taas odotella aikansa ennen uutta tilaisuutta napata Ridge.


Kaunareissa ei myöskään tarvitse jäädä lapsettomaksi. Veljesi poika saattaa hyvinkin paljastua omaksesi ja päinvastoin. Yksinäisyyttäkään ei tarvitse kärsiä. Vanhat heilat ovat aina valmiina uusiokäyttöön. Nykyinen heilasi vain todennäköisemmin rakastaa jotain muuta, mutta haitanneekos tuo.


Jossain välissä olisi vielä ehdittävä suunnittelemaan muotinäytöstä, jossa median mieliksi tapahtuu aina jokin skandaali. Toimittajalle Forresterien muotinäytös ei ole koskaan hukkareissu. Siellä saattaa iskeä jokin Forresterien vanha vihollinen, joka kadehtii perheen tyyliä ja loistoa. No,  tyylistä voi olla montaa mieltä.Aina kannattaa olla myös valmiina siihen, että seonnut tyyppi kahlitsee sinut kellariin vangiksi hyväksi toviksi. Se on vain elämää se.


Puolen vuoden päästä kaikki jatkuu. Ennallaan.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti