Kirja-arvostelu: Britney Spears - Nainen minussa: Tyttörukan karu tarina

 

Silloin kun olin vielä nuori poika 90-luvulla Britney Spears oli monen pojan ja varmasti myös miehen päiväuni. 

Hänestä oli luotu seksikäs neitsyt, ja tuota roolia hän joutuikin yllättävän kauan kantamaan. Ja sitten kun ei enää suostunut, joutui median riivaamaksi "hulluksi ämmäksi", jolta vietiin rahojen lisäksi vapaus.

Nykyään Instagramissa tulee silloin tällöin kiusallinen oli kuin Britney Spears tanssii lähes alastomana. Tulee olo, että onko Britney kunnossa. Mutta kun luin hänen elämäkertansa ymmärrän, miksi Britney haluaa tanssia lähes alastomana.

Britney Spearsin tuoreen elämäkerran lukeminen on vavahduttavaa luettavaa. Mikäli Britneyn väitteet perheestään pitävät paikkaansa ovat ne tylyä luettavaa. Suomalaisittain on vaikea käsittää Britneyn alistamista oman isänsä holhiukselle, jossa jopa vessakäynnit olivat tarkkailtuja. Jota holhousta muuten muukin perhe tuki, vaikka elivätkin Britneyn kustannuksella. 

Britney kiittää kirjassaan varjokirjoittajiaan, joten hän ei edes väitä kirjoittaneensa kirjaansa itse toisin kuin monet muut. Kirja on kyllä hyvin kirjoitettu, joten varjokirjoittajille kiitos. Kirja tuntuu Britneyltä, vaikka en häntä tunnekaan.

Kirjasta valtaosa on omistettu Britneyn kultaisen vankilan kuvaukselle. Ei toki turhaan. Onhan se käsittämätöntä. Britney kun ei ollut edes julkisuudessa hullu vaan halusi rikkoa hänelle luodut kiltin tytön normit. Nykyään moinen huostaanotto ei olisi edes mahdollista edes Usassa. Toivon.

Sinänsä Britneytä käy monin paikoin sääliksi. Tuntuu, ettei hän oikein koskaan ehtinyt löytää itseään, vaan miellytti milloin perhettään, miehiään tai levy.yhtiötä. 

Joten tanssi nyt alasti rauhassa Britney.

Kommentit

  1. Olen ihan pikkutytöstä asti tykännyt Britneyn musiikista, vaikka moni musiikkivideo saattoi olla vähän liian roisi ala-asteikäiselle. Hän kuitenkin antoi rohkeutta taistella tiensä omalle polulle, vaikka oma perhe, media ja levypomot ympärillä koittavat vain lypsää rahaa. Tämä kirja on minulla vieläkin varausjonossa, enkä kyllä malta odottaa että saan sen käsiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli oikeasti hyvin kirjoitettu ja helppolukuinen kirja.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit