maanantai 20. syyskuuta 2010

Kuinka hurmaat miehen?


Yksi suosikkikolumnisteistani Satunnainen herrasmies pohti viimeisessä kolumnissaan miehen viettelemisen salaisuuksia. Herrasmiehen mielestä homma olisi varsin simppeliä, mitä naiset eivät vain tajua. Monimutkaisempia kun ovat kuin me miehet.


No, jokainen ihminen kaipaa jollain tasolla rakkautta. Eipä kai lehdet muuten olisi pullollaan hurmaus- ja iskuvinkkejä. Ongelmallista tänä päivänä tietysti on, että ihmiset ovat turhan erilaisia. Se, mikä tepsii toiseen, tekee toisen vain vihaiseksi niin, että läpsäriä on luvassa.


Kaiken kaikkiaan tärkeintä hurmaamisessa on sinnikkyys, sillä kaatuu lopulta oikukkainkin uros tai naaras. Mutta liian pitkälle ei kannata mennä, sillä muutoin postissa saapuu lähestymiskieltomääräys. Kyllä ne oikeat merkit silti tunnistaa, joten älkää pelästykö.


Turhahan naisten lehdissä on miesten hurmausvinkkejä edes antaa, sillä todellisuudessa hurmaaminen on ulkoistettu täysin miesten vastuulle. Huhuja toki olen muuttuneesta tasa-arvosta hurmausmarkkinoilla kuullut, mutta en ole edelleenkään kuullut naisesta, joka olisi todella iskenyt miehen. Ainakin pidemmäksi aikaa kuin yhdeksi yöksi.


Ei, kyllä hurmaaminen on edelleen miesten työtä. Toisilla meistä on siihen paremmat edellytykset ja toisilla huonommat.


Mutta koska haluan auttaa neitokaisia löytämään Sen oikean, niin tässä universaalisia vinkkejä Miehelään mennessä. Nämä vinkit koskevat tietenkin vain tavallista miestä, sillä pelimiehistä, egomaanikoista tai liian emansipoituneista miehistä et saa itsellesi koskaan luotettavaa ystävää, jota voit moittia, mutta silti hellästi rakastaa.


Tutustuessa anna miehen tuntea hallitsevansa tilannetta, sinulla on vielä runsaasti aikaa ottaa todellinen paikkasi johdossa, mies suorastaan luovuttaa sen siinä vaiheessa mielellään, kun tietää olevansa kanssasi selvillä vesillä.


Ennen kaikkea anna miehen tuntea iskevänsä sinut tutustuessanne, vaikka totuus olisi toinen. Miehen ajatusmaailmassa totuudella ei ole merkitystä, vaan sillä, mitä hän luulee tuntevansa.


Kotihetkiin siirryttäessä unohda turhan monimutkaiset kokkaussessiot, sillä mies haluaa päästä nopeasti syömään. Jos haluat osallistaa hänet, anna hänen tehdä salaatti. Nopeus koskee myös osittain makuukamaria, mutta hepeneet ovat silti aina kannattava investointi makuuhuone-elämään, mutta eivät välttämätön, mikäli suhde on tuore. Mies kyllä innostuu, jos on innostuakseen.


Mikäli mies joutuu näkemään vaivaa romanttisen illan huipentuman suhteen, aina parempi. Naisen pieni kiukuttelu saa vain miehen valppaaksi, joten tunnekuohuja ei pidä missään tapauksessa alkuvaiheessa välttää. Mieskään ei pidä helpoista tapauksista ja tuoreessa suhteessa hän haluaa miellyttää naista lähes liikuttavan koiranpentumaisesti.


Pitääksesi hurmaustasi yllä muista kehua miestä, sillä miehellä on lähtökohtaisesti huono itsetunto. Älä ota esille hänen puutteitaan keskusteluissa ennen kuin tiedät, että haluat pitää miehen.


Ja älä missään tapauksessa puhu entisistä kumppaneistasi, sillä mies kokee varsinkin suhteen alkuvaiheessa kaikki miehet uhkana, joille vain taisteluhärälle näytettävä punainen lakana vetää vertoja. Aina parempi, jos edellinen seurustelukumppanisi on ollut nainen, sillä toista naista miehet eivät koe uhkana. Mieskin kun haluaa tuottaa varmasti omia jälkeläisiään.


Ja muista aina, että mies on kuin suuri lapsi. Muista olla hänelle aina hellä, mutta tiukka. Loppujen lopuksi voit saada hänestä uskollisen ystävän, jonka aiheuttamana seuraavana uhkana sinulle on vasta seuraava juoksuaika. Sitä ennen saat nauttia kuitenkin runsaasti kuljetus- ja korjauspalveluista. Kukkasiakin voit silloin tällöin itsellesi saada.


Ja muista vielä, että miehen juoksuajan tullesssa olet kuitenkin puumaiässä, ja voit aina ottaa kotiisi itsellesi uuden nuoren miehen kasvatettavaksesi.


Joten ei hätää miehen kanssa, ei koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti