Lähi-idän loppumaton sota

Israelin ja Palestiinan ikuisuuskonfliktissa ei sinänsä ole mitään uutta, mutta Hamasin iskun rajuus Israelin siviiliväestön kimppuun yllätti. 

Ja oli selkeästi pitkään suunniteltu. Iranilla lienee kätensä pelissä.

Se ei taas yllättänyt, että monien länsimaalaisten mielestä Israel on taas tarinan ainoa konna. Kuvaa luo tietenkin jo media tietoisesti.

Siinä missä Venäjän iskut tuomitaan, Hamasin iskuissa ei nähdä väärää. Venäjä on terroristivaltio ihmisten mielestä, mutta Hamas ei ole terroristijärjestö.

Antisemitismi on kovassa kasvussa. Antisemitistejä tuntuu olevan äärioikeistosta äärivasemmistoon. 

Siitäkin huolimatta, että Hamas on uhannut Eurooppakin. Eli antavatko ihmiset mielummin tappaa itsensä ennen kuin vastustavat terroristijärjestöä.

Israel lyö tietenkin taas kovaa tapansa mukaan takaisin Hamasia ja konflikti senkun jatkuu ja tulee tuskin koskaan loppumaan. 

Venäjää on syytetty jopa Hamasin iskun suunnittelusta, mutta mistäpä heitä ei epäiltäisi kaasuputkien räjäyttelystä lähtien. Tietenkin varmaan aiheestakin.

Ironista muuten, on että Suomi-Venäjä-seuralta vedettiin valtiontukikin pois. 

Kyseinen järjestöhän on julkisesti irtisanoutunut Venäjän nykyisestä politiikasta. Kansa tietenkin hurraa ja eivät ole sitten hetkeen kiinnostuneet köyhien kurjuuttamisesta Suomessa.

Kommentit

Suositut tekstit