Julkkismietteitä: Miksi Kimi Räikkösestä tuli niin valtavan suosittu?


Eilen Kimi Räikkönen ajoi viimeiset metrit formula-auton ratissa. Harvoin yleisö on osoittanut suosiota seisaaltaan kisan keskeyttäneelle, mutta näin tapahtui Kimin kohdalla. 

Kimi Räikkönen tuli julkisuuteen hyvin nuorena, jonka elämän ainoa asia oli formuloilla ajaminen. Ja kun Kimi alkoi elämään kuin ikäisensä nuori mies välillä rajusti sekoillen, hänen julkisuuskuvansa oli aika heikko. Jopa Kimin ääntä pilkattiin, jolle hän ei itse voi mitään. Suomessa on aina vimma lyödä lyötyä, varsinkin jos tämä sekoilija sattuu olevan vielä rikas.

Kimi ei vittuilusta välittänyt ja nautti rahoistaan ja nukkui välillä muovidelfiini kainalossaan tai kaatuili luksusjahdissaan. Kamerat tietenkin ikuistaen kaiken. Kimin epäiltiin jopa tyystin alkoholisoituneen.

Nyt hän on yli 40-vuotias perheenisä, joka aidosti näyttää välittävän lapsistaan. Vaikka playboy-ajat ovat ohi, Kimi on suositumpi kuin koskaan. Ei kaikkien raikulipoikien nimittäin haluta koskaan aikuistuvan. Tai edes raitistuvan.

Kimin suosiota kasvatti taatusti erittäin onnistunut Kimi-elämäkerta. Se kuvasi kohdettaan tavattoman aidosti, mutta myös jotkin kipukohdat sivuuttaen täysin kuten Kimin ensimmäinen avioliitto. Se teki Kimistä rakastettavan taviksen, vaikka hän onkin miljonääri, joka ei edes asu Suomessa.

Eniten Kimi voi kiittää nykyistä vaimoaan Minttua. Hän rauhoitti miehen ja on hoitanut esimerkillisesti Kimin valtavaa someseuraajien joukkoa. Kuka ei sulaisi suloisten perhekuvien edessä? Kiiltokuvaan some perustuu eikä muuhun 

Kimin  etuna on ollut myös se, että hän on oikeasti tavattoman aito ihminen, jotka ovat harvassa oli julkkis tai ei. Hänen sanoo niin kuin ajattelee, ei polvistu kuin käsketään ja tekee sponsorin mainoksetkin kun on pakko. Hän ei ole elävä mainoskone, kuten nuoremmat formulakuskit. 

Aitoudesta tuli hänen brändinsä, vaikka alussa tuo sama asia oli Kimiä vastaan.

Kommentit

Suositut tekstit