Köyhientappajahallitus

Pakko myöntää, että Sanna Marinin hallitusta on ikävä, vaikka aikoinaan sitäkin kritisoin.

Tämä nykyinen hallitus onnistuu vielä viemään Suomen tuhoon, vaikka he väittävät Marinin tehneen sen. Tämä näin pienituloisen näkökulmasta. En oikein näe hallituksessa mitään hyvää. Leikkauksilla ei Suomea nosteta suosta.

Neljän ukon saunaporukka päätti viedä köyhät perikatoon. Sosiaali- ja terveysministeri Juuso ei heidän hölmistyneenä käskyläisenään edes tiedä mitä ympärillään tapahtuu. Odottaa vain käskyjä muualta.

Ironisinta tässä kaikessa on, että työttömyys senkun lisääntyy, vaikka tarkoitus oli päinvastainen. Tämän ovat Kelankin asiantuntijat todenneet joihin luotan enemmän kuin hallitukseen. 

Ja kun niitään työpaikkoja ei ole tai niihin ei kelpaa, kuten minulle on käynyt. Joten mene töihin ei oikein nyt toimi.

Itsekunnioitukseni pitimiksi olen kuitenkin ottanut osa-aikatyötä vastaan, sen mitä olen saanut työttömyyskorvauksen lisäksi. 

En siis koskaan ole nauttinut täyttä työttömyyskorvausta kun sitä on aina vähennetty töiden takia. Se, että on saanut tienata edes vähän työttömyyskorvauksen lisäksi on ollut pelastukseni asumistuen lisäksi. Nyt näitä leikattiin urakalla. 

Tämä kaikki ahdistuksestani ja masennuksestani huolimatta, kun jokainen päivä on enemmän tai vähemmän kamppailua. Ja sitäkään ei ole hoidettu oikeastaan mitenkään yrityksistäni huolimatta. Tuskin edes jaksaisin kokopäivätöissä nykypäivän vaatimustasolla.

Tämän hallituksen päätösten perusteella minun ei kannattaisi tehdä mitään ja jäädä vain toimeentulotuen varaan. Koska olen hölmö en sitä tee ja taloudellinen tilanteeni on entistäkin pahempi. 

Ei hirveästi lohduta, että moni on vieläkin kurjemmassa asemassa. Koskahan kansa kyllästyisi tämän hallituksen kyykytykseen? Pahoin pelkään ettei koskaan.

Mieleen tuli, kun Juha Sipilän hallitusta arvosteltiin ja mielenosoitettiin urakalla. Sen hallituksen päätökset olivat lastenleikkiä tähän hallitukseen verrattuna. Tällä hallituksella ei yksinkertaisesti ole sydäntä.

Kommentit

  1. Nyt on ukko kuin ukko ja joukko kuin joukko valittamassa tämän hallituksen leikkauksia. Ovat olevinaan tämän hallituksen uhreja, vaikka jäivät Marinin hallituksen uhreiksi, edellinen hallitus teki niin paljon velkaa ja huonoja päätöksiä mm. Sote, että valitusosoite on siellä, uhriutuminen on turhaa, tilanne on huono ja muista syistä kuin tästä hallituksesta johtuen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit