Vaihteeksi viihdettä: Tuuri









Flash toistinta ei löytynyt.


 


Tuurin kyläkaupasta kertova ohjelma on yksi suosikeistani, vaikka itse en todellakaan shoppailija ole. Se on vähän niin, että haetaan mitä tarvitaan ja äkkiä tiskille maksamaan.



Ehkä siksi pidän ohjelmasta, että se tosi-tv-ohjelmana pohjaa aidosti tavallisiin ihmisiin. Joskin tietenkin useimmiten erikoisiin sellaisiin, kuten klipissä seikkailevaan Tarjoushaukkaan.


Kaupan omistaja itse, Vesa Keskinen, on tietysti kaikkea muuta kuin tavallinen. Itse käväisin Tuurissa haastattelemassa Vesaa viime kesänä. Vesa on ihailtavan avomielinen asioistaan, kuten moni on useammastakin julkaisusta lukenut.


Tosin Vesa katosi kaupan uumeniin välillä pariksi tunniksi, kun häntä haastattelin. Ei ihme sinänsä, sillä juttelijaa ja nimmarinpyytäjää Vesalla riitti. Vesahan on kauppansa suurin nähtävyys, vaikka kaikenlaista tapahtumaa Tuurissa järjestetäänkin. Varsinkin lapsille Vesan nimmari tuntui muuten kelpaavaan.


Olin muuten itsekin hilkulla päästä/joutua Tuuri-ohjelmaan, kun tuotantoryhmä kysyi, voisivatko kuvata minua kuvaamassa Vesaa. Mutta ilmeisesti sitten minua mielenkiintoisempaa ilmaantui ja "jäin" pois ohjelmasta.


 

Kommentit

Suositut tekstit