Bile-Sanna ja koronan kiemurat senkun kummallistuvat

Aina ajattelen, etten jaksa kirjoittaa rakkaasta pääministeristämme Sanna Marinista, mutta aina hän on jossain kommervenkeissä sotkeutuneena. 

Ja hänen illanvietoistaan kirjoitetaan väsymykseen asti. Minulla tuli viime viikolla jo kyllästyminen. Ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä kaljaa hän on juonut hipsteripaikassa. Hullua kyllä, tämä kaikki tuntuu kiinnostavan jopa miljardöörejä.

Varsinkin juhli vielä miehensä ja homoystäviensä kanssa aika tylsästi, ei edes kännitappelua tai raivoamista. Työkännykkä oli kotona, mutta luulisi että viestit saisi nykytekniikalla lähetettyä ja kahteen muuhun puhelimeen.

Mutta mikä sen muutaman kalliin hipsterikaljan lisäksi on oikeasti kiinnostavaa on se, ettei Marin ja muut poliitikot, kohumagneetti Pekka Haavisto, etunenässä itsekään välitä varovaisuudesta koronan ollessa vieläpä leviämisvaiheessa. Miksi siis kansaa paimennetaan kuin karjaa?

Koronapassin autuutta en selittelyistä huolimatta ymmärrä. Rokotettuhan levittää koronaa passin kanssa tai ilman. Käsittääkseni se passi ei ole edes tarkoitettu niiden rokottamattomien suojelemiseen, vaan eristämiseen iloisesta rokotetusta porukasta.

Ja mikä ihme vimma ihmisillä on tavata toisiaan tai käydä jossain. Itse en ole tyytyväinen jos ihmisiä ei ole lähellä. Oli koronaa tai ei.

Suomessa ei oteta tosissaan sitä ajatusta, että koronapassi todella rajoittaa ihmisoikeuksia. Suomalaiset ovat lampaita, jotka vielä susina käyvät toisiensa kimppuun ilman viranomaisiakin, jos joku uskaltaa uhmata esivaltaa. 

Olen itse rokotettu, mutta näen pakkorokottamisena ajatuksena kuin ennen oli pakkoruokkiminen nälkälakkolaisille. Jos joku haluaa riskeerata, ettei ota rokotusta, on se hänen asiansa. Tietty esivallan uhmaaminen on järkevää, eivät hekään kaikessa ole oikeassa.

En tiedä mitä tästä hallituksesta ajatella ja tästä länsimaiden todellisen luonteen paljastavasta koronaepidemiasta, jonka ei anneta loppua koskaan.

Mitä mieltä olette? Loppuuko tämä hulluus koskaan?

Kommentit

  1. Ei lopu niin kauan, kun valtiot maksavat kiltisti tiskivedestä, jota myös rokotteeksi kutsutaan. Lääkeyhtiöiden osakkaat kävelevät naureskellen pankkiin sen sijaan, että painostaisivat kehittämään tehokkaamman rokotteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt viedään kohta jo neljättä rokotetta eikä loppua näy.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit