Kyllä vituttaa

Niinhän siinä kävi, että Mestarit areenalla -titteli vietiin neljältä artistilta, joista vain Kaija Koolla on pitkä ura. No. Se tietenkin kerrottiin kauniisti toteutetun yhteisellä päätöksellä. 

Olihan tuo härskiä yrittää rahastaa vanhalla menestyksellä. Kai siinä ajateltiin, että pistetään sitä kuviteltua patriarkaattia nenään ja ettei kukaan enää välitä ketkä ja koska nimitystä käyttävät. Nyt sitten kiertueen nimeksi tuli joku, jota en edes muista. Mahtaa vituttaa. 

Vitutuksesta pitikin kirjoittaa. Aiheesta tehdään nyt joku tutkielman poikanen. Jotain hyödyllistä tutkimusta sentään yliopistoillakin löytyy. Tutkijat yllättyivät vastausten vyörystä. Suomalaisia ilmiselvästi vituttaa ja isosti. 

Niin minuakin vituttaa melkein kaikki. Samaan tulokseen päädyin kuin muutkin tutkimuksen ihmiset. Eniten vituttaa muut ihmiset. 

Jos muita ihmisiä ei olisi, niin mikä sitä edes vituttaisi. Suurin osa vitutuksesta kun johtuu joko kohtaamisesta tai kanssakäymisestä ihmisten kanssa. Muiden mielipiteet ja välinpitämättömuus etunenässä. Ja kun tietää miten itsekkäitä nykyisin ihmiset ovat, niin kierre on valmis. 

Vitutukseen ei kuitenkaan kuole. Silloinhan vitutus lakkaisi ja se olisi jo liikaa pyydetty.

Kommentit

Suositut tekstit