Kranaattiterveisiä lähettävät julkkikset vahvassa sotapsykoosissa?

Joku tai jotkut ovat puhuneet siitä, että Suomi on joutunut sotapsykoosiin. Siltä kieltämättä tuntuu päivä päivältä enemmän. 

Paras esimerkki on kranaattiterveisiä lähettävät julkkikset. Niin, toki niitä kranaattiterveisiä ovat lähettäneet tavallisetkin jantterit, mutta sillä ei ole merkitystä, sillä heidän terveisiään ei uutisoida kuten julkkisten.

Vai mitä mieltä olette siitä, että ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Halla-aho ostaa kranaattiterveiset Venäjälle? Sitten tämä reservin sivari vielä uhoaa, että tappaminen on hyvästä, kunhan saadaan tapettua venäläisiä. Miten tällainen ihminen voi olla ko. valiokunnan puheenjohtaja? Eikä kukaan ole edes vaatinut eroamaan.

Sitten kranaattiterveisiä ostaa vielä kirjailija Sofi Oksanen. Toivottavasti ihmiset nyt näkevät hänenkin lävitseen. Hänkin saarnaa vihaa. Mutta kirjat käyvät varmasti kaupaksi. Sen verran kovassa on hänenkin palvontansa.

Molemmilla julkkiskranaattiterveisten lähettäjillä on vahva sotapsykoosi päällä ja heillä riittää faneja ja varmasti saavat lisääkin. Sofi Oksanenkin on nyt sellaisten sankari, jotka häntä aiemmin inhosivat. Samaa koskenee Halla-ahoa tosin hänen faneissaan on varmast tappamisen hyväksyjiä ollut  jo aiemmin huomattavasti enemmän.

Nämä henkilöt ovat ääriesimerkkejä, muut vihaavat äänettömämmin, mutta vihaavat. Tappamisen karnevalisointi on täysin hyväksyttyä nykyään Suomessa, kunhan se vaan koskee venäläisiä. Sinänsä uskomatonta, kun Suomi ei edes käy sotaa. Ukrainalaisilta moisen ymmärtää. Viha kun kuuluu sotaan. Tosin vihan sumentamana ei tee enää järkeviä päätöksiä.

No. Onneksi järjen ääniäkin on yhä poliitikoissa, julkkiksissa niin kuin tavallisissakin ihmisissä. Itse en ymmärrä herkuttelua ja vielä vähemmän viihteen tekemistä oikealla tappamisella. Siinä ei ole minulle mitään väliä mitkä maat sotivat. Mielipide on aina sama

Kommentit

Suositut tekstit