Miksi nuoret miehet palvovat naisvihamielisiä, kuten Andrew Tatea?

Andrew Tate oli minulle täysin tuntematon "suuruus" ennenkuin Greta Thunberg häntä tylytti somessa. Hetken päästä hänet sitten pidätettiin Romaniassa raiskauksista ja ihmiskaupasta. 

Kyseessä on varmasti sairas niljake, mutta ei naisvaltainen toimittajakunta pidätellyt riemuaan, kun nyt saatiin sitten vihdoinkin oikeasti naisvihamielinen mies kiikkiin. Tuon kyseenalaisen tittelin kun on moni viaton mieskin saanut kantaakseen. 

Lehtitietojen mukaan tämä Tate on kuitenkin ollut suosittu somessa. Eritoten nuorten miesten keskuudessa. Tämä onkin mielenkiintoinen ilmiö. 

Nykypäivän nuoret miehethän pitäisi olla pääosin kasvatettu suvaitsemaisemmaksi kuin mitä vaikka minun nuoruudessani yli 20 vuotta sitten. Eivätkö opit ole menneet perille? 

Vai olisiko syynä se, että miehuudesta on nykyään tehty pahaa, likaista ja iljettävää. 

Eikä siinä mitään. Vanha mieskäsitys saakin mennä. Se maskuliininen, julma ja väkivaltainen miestyyppi. Sellaisessa maailmassa minäkin jouduin herkkänä miehenä kasvamaan, enkä sellaista nykyisille pojille haluaisi. 

Sitten ilmestyi Taten kaltainen hahmo, joka osasi tähän iskeä. Oikein urakalla sovinismia ja naisvihaa. Tuskin kaikki Taten fanit edes olevat naisenpuutteessa kärvisteleviä katkeria incel-miehiäkään. 

Siinä on mukana ihan tavallisia poikiakin, jotka kokevat, että eivät halua alistua siihen, että kaikki miehiin liittyvä on likaista ja rumaa. 

Ja lopputuloksen sitten näette tapaus Andrew Tatessa.

Kommentit

Suositut tekstit