Voi Suomi-parka, osa itsenäisyyspäivä

Tänään on taas itsenäisyyspäivä ja sotamuistelut että isänmaallinen pönötys tulvivat televisioihin. Runsaasti korulauseita, mutta ei sitten mitään muuta. 

No veteraaneille kaikki kunnia, mutta en tiedä mitä Suomen itsenäisyydestä on jäljellä. Varsinkaan Nato-jäsenyyden jälkeen, kun Suomea käskytetään kuin hyyryläispoikaa. Jotkut vielä hehkuttavat nyt Suomen olevan itsenäinen, kun Suomi kuuluu Natoon. Voi hyvä tavaton.

Muutenkin Suomen nousu on tyrehtynyt. Täällä poliitikot keskittyvät jo palveluiden leikkaamiseen niiden parantamisen sijasta. Ja tätä kutsutaan sitten isänmaallisuudeksi. Virokin on painellut monessa asiassa ohi, vaikka lähtivät sentään vuosikymmenten takamatkalta.

Jotain tästä suomalaisten kyvyttömyydestä ymmärtää asioista kertoo se, että Sauli Niinistö valittiin ylivoimaisesti Suomen historian parhaaksi presidentiksi. Moni ei edes varmaan tiedä juuri muita presidenttejä. 

Eikä ihme, kun ne legendaariset Pisa-tulokset laskevat vuosi vuodelta kuin lehmänhäntä. 

Tuskin se kännykän käyttö on syyllinen vaan yleinen kurittomuus ja turvattomuus kouluissa. Sitä se oli jo silloin, kun itse olin peruskoulussa aikoja sitten. Eihän tämä täysin opettajien vika ole, he tekevät varmasti parhaansa aina vain lisääntyvien vaatimusten kanssa ja sekopäisten vanhempien kanssa. 

Tulevaisuudessa suomalaisille voi syöttää mitä tahansa valeuutisia ja propagandaa, kun varsinkin pojat eivät tahdo edes oppia kirjoittamaan ja lukemaan, laskemisesta puhumattakaan. Tosin virallinen mediakin on mitä on, täysin kansasta vieraatunutta.

Ja eihän tänne synny edes lapsia, jotka kävisivät kouluakaan. Saisi täälläkin itkeä Kim Jong Unin viitoittamalla tiellä naisia synnyttämään lapsia.

No onneksi Tuntematon sotilas sentään tulee taas, niin ei tarvitse katsella Helsinkiin raahattuja tuhottuja tankkeja.

Kommentit

Suositut tekstit