Voi Eurooppa-parka, osa Euroopan hyödylliset idiootit

En varmaan tälläkään lyhyellä postauksella saa lisää kavereita ns. suvaitsevaisista ja tiedostavista ihmisistä. Mutta pakko on vaan avautua.

Käsittämätöntä miten tuo nykyinen Gazan yhä laajeneva kriisi jakaa ihmisiä länsimaissa, joilla ei varsinaisesti ole mitään tekemistä asian kanssa. 

Osa hakee hyvepisteitä, osa toimii historiaa tuntemattomuuttaa porukan mukana, koska on nyt aktivismia heilutella Palestiinan lippua. Israelin lippua heilutteleva olisikin vaarassa joutua pahoinpidellyksi ja Euroopan juutalaiset ovat taas varpaillaan rehottavan antisemitismin kourissa.

Ns. tiedostavat ihmiset tietenkin kannattavat Hamasia, terrorijärjestöä, vaikka verhoavat mielipiteensä kansanmurha-väitteisiinsä ja Palestiinan tukemiseen. 

Heille on aivan turha puhua raiskatuista ja tapetuista israelilaisnaisista. Sellaista femismiä tämä heidän ajattelunsa sitten. 

He käyvät raivolla kimppuusi, jos uskallat ajatella myös Israelin näkökulmaa asiaan. Heillä on toki myös median ja kulttuurieliitin täysi tuki, jotka nielevät kaiken, mitä Gazan terveysministeriö syöttää. Siksi he ovat niin näkyviä. 

Heidän joukossaan on jopa seksuaalivähemmistöjä ja feministejä, jotka Hamas teilaisi heidän alueellaan hetkessä. Uskomatonta.

Erityisesti Palestiinaa tai edes siis Palestiinaa, vaan terrorijärjestöä tukee vasemmisto. Melkein yksi yhteen Pekka Haaviston tukiryhmämuusikot olivat boikotoimassa Euroviisuja. 

Ennen kuin edes on varmuutta pääseekö Israel edes karsinnoista läpi tai osallistuuko muutenkaan pelätessään vetävänsä terroristit iskemään Eurooppaan. Usaan kun he eivät uskalla tai pysty iskemään. Israelin kohdalla puhumme myös Lähi-idän ainoasta demokraattisesta maasta, joka on vihamielisten valtioiden ympäröimä. Sanopa se muusikoille.

Eurooppa on täynnä hyödyllisiä idiootteja islamistin näkökulmasta katsottuna. Valitettavasti. Hamas iskee ennenmmin tai myöhemmin Eurooppaan. Senkin nämä hyödylliset idiootit kääntävät jonkun muun syyksi.

Kommentit

Suositut tekstit