Mihin jäi covid-keskustelu?

Oletteko pistäneet merkille, että covidin hoidosta tai hoitamatta jättämisistä ei ole käyty mitään keskustelua ja tehty mitään arviointia viime vuosina? Että onnistuiko omasta tai muiden mielestä? Sama koskee myös tietenkin Nato-jäsenyyttä. Syvä hiljaisuus poliittisista toimista.

Sen jälkeen kun asiantuntijat sanoivat covidin muuntuneen perusflunssaksi, covid saatiin lakaistuksi maton alle Ukrainan sodan myötä, eikä siihen ole palattu ja tuskin palataan. 

Tämä  hämmästyttää, sillä covidin aikana ihmisten perusoikeuksia poljettiin surutta ja usutettiin kansa kyttäämään toistensa maskin käyttöä ja rokotuksia. Ja tietenkin kyttäysherkkä kansa teki työtä käskettyä.

Covid osoittautui valtaapitäville hyväksi työkaluksi. Se paljasti, että kansaa on helppo ohjailla pelolla. Eikä tarvitse edes johtaa pelolla. 

Peloteltu kansa tekee mitä tahansa sanotaan. Samalla pelolla kansa saatiin Naton taakse. Pelko on kätevä työkalu sellaisenkin kansan hallintaan, joka on koulutetumpi koskaan. Peruspanikointi ja kauhu ovat syvällä ihmisen ytimessä.

Nythän on todettu, että covid todennäköisesti sai alkunsa kiinalaisesta laboratoriosta karanneesta viruksesta. 

Covidin suhteen salaliittoteoreetikkojen teoriat ovat yksi toisensa jälkeen osoittautuneet todeksi. Siksi kallistun jo siihen, että nykyinen kuolleisuuspiikki todella voi johtua covid-rokotuksista vähintään välillisesti. 

Itse olen covidrokotuksia ottanut niin monta, etten edes muista, joten minusta ei saa väänneettyä sitä "kulkutautimyönteistä salaliittoteoreetikkoa", jolla covid-kritiikkiä on hiljennetty.

Minun kohdallani rokotteet näyttävät toimineen, sillä en ole sairastanut covidia, enkä äkillisesti kellahtanut, ellen sitä covidia saanut heti "alkuhuumassa", jolloin yskäni äityi niin pahaksi, että jouduin sairaalaan.

Kommentit

  1. Tervetullut keskustelunavaus. Jos COVID-19-koronavirus, vanhusten näkökulmasta tarkasteltuna, kiinnostaa Sinua aiheena tiedonvälityksen suhteen, niin nyt on hyvä hetki katsoa tallenteelta Yle Areenalta ”Korona Ruotsissa”– ohjelma. Ruotsissahan kuukahti uutistietojen mukaan vuonna 2020 paljon vanhemman sukupolven ruotsinsuomalaisia. Kyseisestä Ylen ohjelman ydinpointeista löytyy hyvä artikkeli esimerkiksi Suomi 2017 verkoston blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy jossain välissä katsoa. Tuo Ruotsin kuvio toki tuttu.

      Poista
  2. Onhan meillä nyt syyhyepidemia, joka kuohuttaa mieliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina täytyy olla joku. Tosin syyhy ei taida käydä hengen päälle, niin herättää vähemmän hysteriaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit