Voi Suomi-parka, osa naistenpäivä ja presidentti, jolla ei ole töitä

Jotain Suomi-parka-osastoa olisi taas aika kirjoittaa. 

Naistenpäivä meni juuri. Luulisi, että se olisi naiseuden ilon juhla, mutta ei. Se on uhriuden juhla. 

Hieman kiusallistakin, kun keskiluokkaiset naiset valittavat tuolloin koko päivän, kuinka surkeata heidän elämänsä on. Sitä ennen kun on kerottu, kuinka kahvit on tarjoiltu sänkyyn ja kukkasiakin saatu.

Kehitysmaiden naisia ei mainita nimeksikään naistenpäivänä. 

Siis niitä naisia, joilla ei ole oikeuksia  nimeksikään synnytyskoneina. Länsimaiset naiset taas riemuitsevat, kuinka oikeus abortti on nyt saatu Ranskassa perustuslakiinkin. Ikäänkuin sitä estettäisiin esimerkiksi Suomessa mitenkään. 

Nainen on naiselle susi taas valittavat somevaikuttajanaiset. Heitä ei säti miehet vaan toiset naiset. Mitä nyt Aku Hirviniemi viestittelee.

Samoin aloitti presidentti hiljattain. Mitäköhän ukkoparka mahtaa saada päivät kulumaan? Kun kaikki ulkopolitiikan valta Natossa. No ehkä parempi ettei Stubb pääse liiemmälti mitään aloitteita laukomaan. 

Persut taas mielenkiintoista sakkia ovatkin. Liekö toista puoluetta, joka on pahemmin pettänyt äänestäjäkuntansa. Hehän ovat lähes renkimäisellä innolla tekemässä kaikkea, mitä kokoomus heille käskyttää. 

Täydellisen empatiakyvytön Riikka Purra sitten vielä kauppaamassa netissä leikkuulautoja. Todennäköisesti persut leikkaavat itselleen totaalisen vaalitappion. Mutta heidät pelastaa se, että vasemmisto haluaa puuhastella oranssitukkaisten kanssa eikä ajaa tavallisen köyhän asiaa.

Kommentit

Suositut tekstit